Ден, пълен с обрати очаква зодиите. За едни началото на

...
Ден, пълен с обрати очаква зодиите. За едни началото на
Коментари Харесай

Една зодия търгува с информация, друга – връща дългове

Ден, цялостен с обрати чака зодиите. За едни началото на деня ще е по-леко, за други – изненадите стартират още от сутринта. Огнена зодия би трябвало да бъде настойчива и упорита, земна – да се завърне към остарели планове.

Какво още вещаят звездите за през днешния ден, 6 октомври 2023 година, вижте дневния си хороскоп, показан от „ Флагман ”
-->
ОВЕН - Днес ще имате положителни хрумвания. Ще ги реализирате сполучливо, тъй като не се боите да дадете воля на фантазията си и да действате по този начин, както ви подсказва интуицията. Вашите думи и действия непроменяемо ще притеглят внимание. Неголеми парични приходи, ще разрешат на някои от вас, да върнат остарели задължения.

ТЕЛЕЦ - Началото на деня ще е леко. Не постоянно препоръките на близките ще са удачни, по тази причина действайте независимо. Често просто ще ви върви – ще се оказвате на нужното място в точното време. Може да се завърнете към остарели планове и да ги приключите. Всичко това ще изисква доста сила, по тази причина вечерта се отдайте на отмора.

БЛИЗНАЦИ - Приятен ден, който ще ви зарадва с положителни вести и с оферти, на които няма да устоите. Доверете се на интуицията си – тя няма да ви подведе. Някои от вас ще съумеят да се съсредоточат над неща, които са изключително значими. Лесно ще намирате общ език с хората към вас.

РАК - Динамичен ден, цялостен с обрати. От сутринта ще би трябвало да се справите с доста каузи, само че ще сте съсредоточени и ще бъдете задоволително ефикасни. Вашата организираност и самодисциплина също ще ви оказват помощ. Не губите време и сили на вятъра и не се поддавайте на провокации.

ЛЪВ - Струва си да деянията упоритост през днешния ден. Благодарение на нея ще имате триумф и в безнадеждни обстановки. Имате късмет да надделеете над мощни съперници. Втората половина на деня дава обещание приятни събития в фамилията и положителни вести. Може да обсъдите фамилни проекти и дейности.

ДЕВА - Днес ще сте енергични и подготвени за решителни дейности. Ще се стремите да удържите значими победи. Всички задания, които са били в задънена улица, през днешния ден може да довършите без доста натоварване. Не са изключени парични приходи от непредвидени източници, както и преференциални покупко-продажби.

ВЕЗНИ - Едва ли ще съумеете да се концентрирайте единствено върху един проблем. По-вероятно е да се занимавате с няколко неща по едно и също време, като някои от тях сигурно няма да са ви забавни. Често ще получавате упреци и с отвращение ще чувате непознатите отзиви. Това не би трябвало да ви тормози, действайте интуитивно.

СКОРПИОН - Напрегнат, само че потребен ден. Способни сте да помогнете на мнозина и да подкрепите хора, намиращи се в комплицирана обстановка. Неочаквани визити и срещи ще ви зарадват. Макар да имате доста работа, ще ви остане време и за другарство. Вечерта е време за повече отмора.

СТРЕЛЕЦ - Иска ви се всичко да е ясно и подредено, само че сигурно, през днешния ден няма да е по този начин. Неяснотиите ще са прекомерно доста, а и сами ще би трябвало да се ориентирате в обстановките. За всичко това ще ви е нужно време, по тази причина се занимавайте с познати неща. Не рискувайте с нови инициативи.

КОЗИРОГ - Днес няма да избягате от суетата и неразбориите. Доста ще ви нервират, макар че ще търсите тишина и покой. Не планирайте значими мероприятия. Трудно ще съумеете да се концентрирайте. Ще покажете, че сте способни да постигнете триумфи в доста посоки, само че това ще ви коства значително старания.

ВОДОЛЕЙ - Напрегнато начало на деня. До вас ще доближава доста спорна информация и ще ви е нужно време и успокоение, с цел да се ориентирате, да съпоставите купищата обстоятелства и да обърнете по-специално внимание на дребните елементи. Действайте независимо и се доверявайте на опита си.

РИБИ - Ако получите по-рано от останалите потребна информация, не я споделяйте. Всичко, което разберете през днешния ден, скоро ще ви потрябва. Приятни запознанства и срещи ще ви оказват помощ да възобновите работа по остарял план. Полезно ще е да промените ситуацията или да извършите по-дълга разходка.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР