Демократична България е вързана с Промяната. Вързана е. Този репутационен

...
Демократична България е вързана с Промяната. Вързана е. Този репутационен
Коментари Харесай

Татяна Дончева: Христо Иванов и Ивайло Мирчев са пряко ангажирани с Nexo

" Демократична България " е вързана с " Промяната ". Вързана е. Този репутационен скандал е директно обвързван с Политическа партия, без значение кой какво приказва. Но Антони Тренчев е някогашен народен представител на Реформаторския блок. Освен това тези " спонсорски пари " са получени не от " Демократична България ", а от " Да, България ". Така че " компютърната част " от Демократична България, представлявана от Христо Иванов и Ивайло Мирчев, е директно ангажирана.

Така водачът на " Движение 21 " Татяна Дончева разяснява разразилия се скандал " Nexo ".

" Едно е да кажеш - нарушили са, обаче от това следват административни санкции - възбрана за активност или санкции. И напълно друго е - те са измамници, перачи на пари. Но по този начин или другояче все още абсурдът е реалност ", добави тя пред БТВ.

" По-интересното обаче е друго - има ли присъединяване американската амбасада в разгарянето на абсурда. Ангажирането на непознатите посолства би означавало в стратегически проект разграничаване на нашите евроатлантически сътрудници от обединения, които се заявяваха като евроатлантици и покровителствани от тези външни фактори ", продължи Татяна Дончева.

" Писъкът на Настимир Ананиев, по какъв начин той ще съди всеки, който ангажира името му, е да бягаш пред вятъра. Защото си виновен ", съобщи тя.

Според нея " в дъното на зациклянето на сегашните и предходните парламенти е натискът на някои среди, че би трябвало да се отива към президентска република ": " Изобщо не е хрумка на Слави референдумът за президентска република. Натам тикат нещата военните. Освен това нали не мислим, че търсят нов Де Гол - проникновен и самостоятелен човек. Колкото по-умен, проникновен и самостоятелен, ще гледат да го изтикат в кьошето ".

Дончева съобщи още: " Национална движение „Симеон Втори" е предходна работа. Типажи като тия, които Национална движение „Симеон Втори" извади преди време - съществени хора, одобрени в специалностите си, няма по какъв начин да се намерят в този момент. В момента е цялостна мизерия - на игрището няма играчи ".

Тя разяснява и лансирането на името на Пеканов като водач на новия политически план на президента. И съобщи: " Променкаджиите са персони, за които ти трябват 5-10 минути, с цел да схванеш какви хора имаш отсреща. Когато им дадеш страната, значи, че ти нищо не разбираш. Пеканов е младо момче, симпатично. Въпросът е, че всичко, което е направено изкуствено, когато не си извървял път в политиката, който да те направи резистентен, това е доста нестабилно. Това е ерзац ".

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР