Делегация на групата за приятелство с България в Законодателната камара

...
Делегация на групата за приятелство с България в Законодателната камара
Коментари Харесай

Посещава ни делегация от узбекистанския парламент

Делегация на групата за другарство с България в Законодателната камара на Олий Мажлиса на Узбекистан, водена от нейния ръководител Авазбек Жалилов, ще бъде на посещаване в България, оповестиха от пресцентъра на Народното събрание.

Визитата е по покана на ръководителя на Групата за другарство България – Узбекистан в Народното събрание Адлен Шевкед. На 15 ноември 2018 година в 11.00 часа в зала „ Запад “ узбекистанските парламентаристи ще беседват с ръководителя на Комисията по икономическа политика и туризъм Петър Кънев. Непосредствено по-късно – в 11.30 часа с тях ще се срещне ръководителят на Комисията по външна политика Джема Грозданова.

Преди срещите делегацията на групата за другарство с България в Законодателната камара на Олий Мажлиса ще бъде приветствана в пленарната зала на Народното събрание.

В рамките на визитата си в България узбекистанските парламентаристи ще беседват и със заместник-председателя на Народното събрание Емил Христов, със заместник-министъра на външните работи Юрий Щерк, със заместник-министъра на стопанската система Лилия Иванова и със заместник-министъра на туризма Ирена Георгиева. Делегацията ще посети Пловдив и Кърджали и ще прегледа Археологическия феодален комплекс „ Перперикон “, Тракийското светилище край село Татул и Бачковския манастир.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР