Дъщерята на известния като Ловеца на крокодили Стив Ъруин -

...
Дъщерята на известния като Ловеца на крокодили Стив Ъруин -
Коментари Харесай

Дъщерята на Стив Ъруин показа първото си дете

Дъщерята на известния като Ловеца на крокодили Стив Ъруин - Бинди Ъруин, стана майка за първи път преди няколко дни, а през днешния ден разгласява фотоси с новородената си дъщеричка по случай навършването на една седмица от живота ѝ.

" Нашата съвършена Грейс навърши седмица. Седмица, изпълнена с доста гушкане и безкрайна обич " - написа Бинди в своя Instagram профил.

Бебето на Бинди и нейният брачен партньор Чандлър Пауъл се роди на 25 март и я кръстиха Грейс.

Бинди оповести, че е бременна през август предходната година с пост в обществената мрежа. Това се случи по-малко от 6 месеца след сватбата на момичето и нейния сътрудник от зоопарка в Австралия, в който работят дружно, Чандлър Пауъл.

" Бебе войник на дивата природа 2021. Чандлър и аз сме горди да съобщим, че чакаме бебе. Чест е да споделим този значим миг с вас ", гласеше постът на тогава бъдещата майка, допълвайки, че към момента се намира в първия триместър от бременността.

Австралийският естественик и телевизионна звезда Стив Ъруин почина през 2006 година, когато при гмуркане по време на фотоси в региона на Големия бариерен риф, склон го убожда в зоната към сърцето с отровния шип на опашката си. Ловецът на крокодили почина на място. Тогава щерка му Бинди бе на 8 години.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР