Нидерландия обяви, че ще се откъсне от Европейския съюз с

...
Нидерландия обяви, че ще се откъсне от Европейския съюз с
Коментари Харесай

Daily Express: ЕС се разпада, Нидерландия се опълчи на Брюксел в бунт срещу миграционната политика

Нидерландия разгласи, че ще се откъсне от Европейския съюз с напълно нова политика във връзка с претендентите за леговище, написа английският в. Daily Express, представен от " Фокус ".

Новото съдружно държавно управление удостовери, че новата му политика ще планува някои хора да бъдат изведени от страната " принудително " в прорез с настоящите правила на Европейския съюз.

Новите проекти идват, откакто водачът на (Партия на свободата) ППВ, евроскептикът Герт Вилдерс, реализира съглашение за сформиране на държавно управление с три други десни политически партии.

Коалицията, формирана от ППВ, ВВД (обединението на социалдемократи и зелени), ВВВ (Протестната партия на фермерите) и НСД (Нов обществен договор), направи известието на конференция в Хага на 16 май.

В новия си пакт обединението изяснява, че ще показа на Европейската комисия " уговорка за отвод от европейските политики в региона на убежището и миграцията... ".

Те допълниха: " Ще бъдат подхванати съответни стъпки за най-строгите до момента правила за влизане в Европейски Съюз във връзка с убежището и най-всеобхватния до момента пакет за надзор на миграцията ".

В свое изказване Герт Вилдерс от ППВ съобщи, че новите им политики " несъмнено ще създадат Нидерландия по-малко привлекателна за търсещите леговище " и съобщи, че проектите ще накарат " хората в Африка и Близкия изток " да мислят, че в други страни ще им е по-добре.

Този ход на обединението следва сполучливите договаряния на Дания, които приключиха с изключването ѝ от обсега на политиките на Европейския съюз в региона на убежището.

Съобщава се, че нидерландското държавно управление се надява да реализира сходна договорка като тази, контрактувана сред Дания и Европейската комисия.

В отговор на известието на нидерландската коалиция MailOnline заяви, че представител на Европейската комисия е декларирал: " Ние работим въз основа на съществуващите контракти и съществуващото законодателство ".

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР