Даниел Лорер, член на ръководството на Продължаваме промяната“ и министър

...
Даниел Лорер, член на ръководството на Продължаваме промяната“ и министър
Коментари Харесай

Тайна в Narod.bg: Даниел Лорер трепери от жена си

Даниел Лорер, член на управлението на „ Продължаваме промяната “ и министър на нововъведенията в държавното управление на Кирил Петков, е грубо изплашен от жена си Виолета, издаде източник на Narod.bg от средите на Политическа партия.

Даниел от години бил мъж под чехъл, само че обстановката излязла от надзор, откакто брачната половинка му почнала да постанова мнението си с способи, граничещи с насилието, жалва се информаторът ни, осведомен с драмите в семейство Лорер.

Според партийната мълва Даниел знаел какъв брой чепата може да бъде Виолета, по тази причина не си разрешавал да ѝ опонира при никакви условия.

Реклама

Именно това е повода за всенародната излагация половинката на Лорер да опита да се промуши в борда на Европейската капиталова банка – Даниел бил срещу, само че под острия взор на мераклийката за кариера и тлъста заплата тактично замълчал, та се наложи публичното неодобрение да я изрита, напомни източникът на Narod.bg.

Виолета Лорер беше заместник-министър в екипа на Асен Василев в служебния кабинет на Стефан Янев. След това в кабинета „ Петков “ беше съветничка и началничка на политическия му кабинет като вицепремиер.

През 2013 година заемаше длъжността заместник-министър на стопанската система, енергетиката и туризма. Тогава министерството беше ръководено от Асен Василев в служебния кабинет на Марин Райков.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР