Преди повече от 50 години Fjällräven лансира първия си чифт

...
Преди повече от 50 години Fjällräven лансира първия си чифт
Коментари Харесай

Клин, класически панталон или микс?

Преди повече от 50 години Fjällräven стартира първия си чифт панталони Greenland. Изработени напълно от емблематичния за марката плат G-1000 и тогава налични в три цвята, панталоните предлагаха функционалност, устойчивост и неподвластното на краткотрайните фешън трендове. Оттогава тези три качества са синонимни за панталоните на Fjällräven. 50 години по-късно шведската марка е добавила нови модели екипировка и материи към своя подбор, само че не е трансформирала своята философия при изработката на екипировка: безконечен дизайн, който ще е дружно с вас от първото до следващото премеждие.

Трек през топлите месеци

През лятото множеството хора заобикалят да носят дълги панталони, само че те могат да се окажат много потребни, в случай че са вярно подбрани. При терен с гъсти шубраци, дългите панталони Abisko Trail Stretch Trousers ще оказват помощ за попречване на надрасквания по краката, както и ще държат насекомите надалеч. Същевременно с това те обезпечават оптималната независимост на придвижване с помощта на своята еластична материя.


 
За дамите лекият, комфортен и лесносъбираем панталон Abisko Hike също е превъзходен сателит за по-топли условия. Изработен е от материята G-1000 Air Stretch, която съдържа в себе си рециклиран полиестер, минимално количество чист полиестер за поддържане на еластична функционалност, както и органически памук. Кройката му е свободна, а коланът разрешава контролиране по отношение на желанията. Крачолите на панталона могат да бъдат навити, което обезпечава в допълнение проветрение в горещото време.
 


Keb Agile панталоните пък са основани, с цел да се трансфорат в обичан повсеместен трекинг панталон през по-топлите месеци. Изработени от издръжлива и еластична материя, която е с минимално тегло, с цел да обезпечи по-голяма свободна на придвижване. Коленете са подсилени с G-1000 Lite Stretch материя за спомагателна устойчивост. Произведени без съзнателно потребление на PFC, панталоните може да бъдат в допълнение подсилени с восъка Greenland. Подходящи са както за трекинг, по този начин и за алпинизъм и катерене.


 

Празник за всеки

Тази година има рожденик в фамилията на Fjällräven – панталоните Vidda Pro стават на 25 години. Изработени от G-1000 материя, формирана от рециклиран полиестер и органически памук те са проектирани с в допълнение укрепване на задната част и коленете, защото там най-често се случат протърквания. Направени са без съзнателно потребление на PFC и имат по няколко джоба по цялата дължина на крачола за предпазване на дребни движимости.

 

Но Fjällräven нямат единствено панталони в своя подбор. За феновете на в действителност свободното чувство, шведският бранд е основал клиновете Abisko, подобаващи за мъже и за дами. Някои модели идват с добавено укрепване на задните елементи и коленете от материята Cordura, за тези елементи да са по-устойчиви на протъркване. Клиновете също идват и в по-къса версия вид „ biker shorts ”, за по-прохладни моменти измежду природата.

 
От модели като Keb Agile през Vidda Pro марката продължава да прави панталони съгласно потребностите на феновете на природата и тяхното майсторство в тази област е високо наградено. Затова от марката самоуверено декларират, че когато някой избира чифт Fjällräven панталони, то избира сателит за цялостен живот. Това не просто е добра вест за феновете на природата, само че и за самата природа също.

Моделите панталони на Fjällräven са налични в магазините на марката в The Mall и Paradise Center, както и в Sport Depot MEGA STORE и на www.sportdepot.bg.

А в случай че това лято занапред ще усетите магията на природата и не сте сигурни кой модел панталон би бил подобаващ за вас, то от Fjällräven са подготвили и въпросник, с който по-лесно ще може да се спрете на вярната за вас екипировка.
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР