Дани Каназирева, народен представител от ГЕРБ, остро отговори на коментара

...
Дани Каназирева, народен представител от ГЕРБ, остро отговори на коментара
Коментари Харесай

Дани Каназирева се озъби спортния министър

Дани Каназирева, депутат от ГЕРБ, остро отговори на коментара на министъра на спорта Радостин Василев по bTV, изработен по неин адрес тази заран.  Министърът съобщи, че Каназирева е жертва на просветителната система, тъй като е прекомерно некомпетентна с цел да бъде лекар по конституционно право.

Бившият регионален шеф обаче отвърна на Радостин Василев, че той е жертва на системата, а не тя.

Двамата кръстосаха задочно шпаги във връзка дебатите за промяна на управлението на Българския състезателен тотализатор и назначението на Атанас Тодоров за изпълнителен шеф.

„ Човек, който не може да си служи с причини, пуска в ход персонални обиди. Така се държи министърът, това е държанието и на шефа на неговата група господин Тошко Йорданов. Не знам дали аз съм неточност на системата, само че несъмнено е неточност подобен човек като него да заема поста на министър ”, отвърна Дани Каназирева. 

И продължи: „ Неговият човек, който назначи за шеф на БСТ, е подал декларация, като в точка 10 е заявил, че няма несъответственост все още на заемането на поста в случай че е бил настоящ депутат. От правна позиция тук няма проблем, а чисто политическо предопределение.

Каназирева добави, че не оспорва качествата на новия началник на тотализатора, само че акцентира, че не е редно по този метод да се оформят документите, изключително след офанзивите по отношение на премиера Кирил Петков за подаване не декларация с погрешно наличие по отношение на двойното му поданство. 

„ Това е аморално и няма по какъв начин да се титулуваш  като смяна, а в това време да погазваш законите, Конституцията и разпоредбите. Само един слаб човек без причини и със съществени комплекси по отношение на личната си подготвеност може да се държи по този начин жестоко и невъзпитано. За страдание, този човек заема поста министър на спорта ”, заключи Дани Каназирева, съобщи " Марица ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР