Роксана с 30-килограмовата рокля, поръчана от Албания Тържеството, на което присъстваха

...
Роксана с 30-килограмовата рокля, поръчана от Албания
Тържеството, на което присъстваха
Коментари Харесай

Сватбената рокля на Роксана тежала цели 30 килограма

Роксана с 30-килограмовата рокля, поръчана от Албания

Тържеството, на което участваха съвсем 400 посетители, се състоя в атракциона на колежката й Галена и брачният партньор й Галин – „ Калоянова цитадела “ във Велико Търново. За купона Роксана се премени с друга рокля, която даже била купена без нейното наличие във Велико Търново, защото не запомнила нейната в София, споделя тя през смях. Неуспялата кандидат-депутатка от партия „ Меч “ съчета втория си брачен тоалет с корона.

 

Макар младоженците още да разопаковат многочислените дарове, някои от тях към този момент са известни. Собственичката на салони за хубост Вили Боршукова им подарила голям дървен кръст, който младоженците поставили над спалнята си.

„ Тя го извади от кутия с една молитва, от която напряко се разплаках “, признава булката.

Вторият брачен тоалет, комбиниран с корона

Рапърът Устата пък, който бил и водещ на церемонията, ги изненадал с картина, на която е изобразено дърво като стълба, а короната му е направена от отпечатъците на всички участвали на сватбата. За задачата поставили картината на сцената и всеки посетител минавал и топвал пръст, с цел да довърши короната на дървото.

 

Актьорите Ивайло Захариев, Веселин Плачков и Албена Михова, създали филм за любовта на младоженците, който бил прожектиран още на тържеството. Роксана дава обещание, че скоро ще даде опция на феновете си също да го изгледат.

 

Макар до неотдавна дружбата на Софи Маринова с булката да бе съществено поразклатена, тя също участва на сватбата. Очевидно двете са съумели да затоплят връзките си, откакто даже пяха в дует.

На сватбата участваха още Диона, Емануела, Теди Александрова и Илиян.

 

Припомняме, че това е трети брак за булката – преди Неч, тя има две несполучливи връзки, от които са двамата й синове. Неч също има наследник от предходен брак.

Източник: Уикенд

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР