Тя е винаги екстравагантна, чупи клишета, обожава зеления цвят и

...
Тя е винаги екстравагантна, чупи клишета, обожава зеления цвят и
Коментари Харесай

One size роклята и мисията, която събра стилиста Антония Йорданова и Dove

Тя е постоянно екстравагантна, чупи клишета, обожава зеления цвят и признава, че се плаши от неналичието на нужда да бъдеш друг.

Антония Йорданова е един от най-разпознаваемите български стилисти и дизайнери, фешън редактор, основател на собствен личен бранд " Knapp " и водещ на графа в " Преди обед " по bTV.

Срещаме се с нея във връзка първата ѝ колаборация с дезодоранта.

От козметичната компания й слагат предизвикателство да сътвори красива рокля „ без размер “, която да седи елегантно на всяко тяло и фешън жанр.

" Красотата е във всички форми и размери " е една от най-разпознаваемите световни дела на Dove. Това е и претекстът, който Антония Йорданова влага в дизайна си.



One size роклята, която към този момент се продава в “Knapp ”, е в цвят въодушевен точно от новия мирис на дезодоранта DOVE Advanced Care – праскова и жасмин.

Част от приходите от продажбата на роклите ще бъдат дарени за благотворителна идея - битка с рака на кожата взаимно с болница " Вита ".

Посланици на акцията са известни български дами, които се припознават в идеята зад плана. Сред тях са инфлуенсърите Мари Константин, Илияна Дадарова, Елена Сергова,Богдана Пеева, влогъра Ивана Александрова, риалити звездата Пам Велидис.

" От DOVE ме потърсиха с увереността, че точно аз съм индивидът за тази колаборация. Имахме известни съмнения за много елементи, тъй като една рокля не е просто рокля. Тя е цялост от кройка, от материя, от детайлности. Трябваше да е и Knapp, само че да дава отговор и на всички дами като вид фигура, лъчение, въодушевление, което носят ", споделя ни тя.

Марката, която Антония основава преди 14 години, се отличава с огромните размери на моделите, авторските принтове и детонация от цветове.



Dove участват допълнително от 150 страни, като оферират своите артикули за дами, мъже, бебета и деца. Новият им дезодорант с мирис на праскова Dove Advanced Care e със 72-часова отбрана. Патентованата технология за тройно навлажняване съчетава дейни субстанции с дейно деяние против изпотяване. Dove не прави опити върху животни и има утвърждение от страна на PETA.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР