Факт №1 Има двама братя и една сестра Фамилията на блондинката е

...
Факт №1
Има двама братя и една сестра
Фамилията на блондинката е
Коментари Харесай

Джулиана Гани обожава лютеница с ябълки

Факт №1

Има двама братя и една сестра

Фамилията на русокоската е много огромна – тя има още една сестра и двама братя, само че всички са от разнообразни татковци. Нейният е италианец, по тази причина семейството й е Гани. Бащата на Джулиана бил банкер. Той обаче умрял, когато Мис Силикон била на невръстна възраст и им оставил огромно завещание както и доста парцели. Майка й се омъжила наново и силиконката има няколко доведени братя и сестри. Един от братята на Джулиана Гани в духовник и по никакъв начин не утвърждава държанието и външния тип на сестра

си „ Аз не мога да схвана неговата философия, той – моята. Не ме укорява, само че постоянно за всичко обича да ми прави забележки.

Казва ми: „ Не е обикновено да вървиш по улицата по този метод, облечи се по-скромно, за какво постоянно искаш да биеш на очи?! “ Казвам му: „ Атрактивна съм, по този начин се усещам добре “. Но все едно приказвам на дърво и противоположното ”, оплака се, преди време Джулиана.

 

Факт №2

Всяка заран става в 6 часа

Джулиана Гани става в 6 часа всеки работен ден и не губи ненужно време в леглото- Така като се изключи че печели време за себе си, тя е изцяло подготвена за провокациите денем. „ Постоянно бързам за някъде. Времето в никакъв случай не ми стига, макар че ставам рано. Дори когато съм на коафьор и маникюр, бързам. Парадоксът е, че и закъснявам “, призна Джулката. Блондинката се пробва да съчетае всичките си задължения и 24 часа изобщо не й стигат.

Навикът да става рано е построила още в Музикалното учебно заведение в Пловдив, където е учила. Сега сексбомбата е удовлетворена, че децата й стават към 8 ч. и има време да пие кафе, да пусне пералня и да разцъка обществените мрежи преди наследниците й да се разсънят. Ранното ставане й разрешава да има работлив ден, като включва време за тренировки, здравословна закуска и обмисляне на дилемите за деня.

 

Факт №3

Не знае броя на татуировките си

Джулиана Гани има много татуировки, само че не знае точния им брой. „ Някъде сред 16 и 18 са, може и да са 19. Повечето от тях съм си ги правила по времето, когато танцувах. Бях част от един балет за 5-6 години. Тогава беше доста съвременно. Всички имаха дълги коси и татуировки. Днес към този момент съвсем всеки има татуси. Не скърбя, че съм си ги направила, само че може би не бих траяла да си върша още, защото за жена имам даже повече от естественото “, признава пловдивчанката.

 

Факт №4

Кръстила е огромния си наследник на себе си

„ Много желаех синът ми да носи моето име, моята буквичка и поради това го кръстих Давид. Родих го навръх Нова година, а той чества имен ден на Коледа. Името е библейско и поради това се стопирах на него “, споделя русокоската за огромния си наследник, който е от някогашния й мъж Илиян Найденов. Малкото й момче се споделя Кай и носи буквичката на баба си по майчина линия – Екатерина, която всички назовават Катя.

 

Факт №5

Пие по 5 кафета дневно

Джулката не пуши и не утвърждава опиатите, само че пък обожава кафето и това е единственият й недостатък. Тя постоянно споделя в обществените мрежи фотоси и видеа, на които се любува на обичаната си ободряваща напитка. Кафето за нея е освен средство за пробуждане, само че и значима част от ежедневния й обред и метод да релаксира и да се наслаждения на момента. Гани постоянно споделя, че първото си кафе пие рано заран. Тя обича да стартира деня си с чаша ароматно еспресо, което й оказва помощ да се разсъни и да се приготви за идните задания.

Това е част от утринния й обред, който  й дава сила и положително въодушевление. До края на деня пие още най-малко 4 кафета.

 

Факт №6

Не вкусва бяла захар и брашно

Силиконката е известна със своя здравословен метод на живот и постоянно споделя, че не употребява бяла захар и бяло брашно. Тя избира по-здравословни други възможности, като да вземем за пример мед или стевия вместо захар и пълнозърнести брашна вместо бяло. Това е част от напъните й да поддържа отлична форма и да е в положително здраве. Тя държи физическата си форма и се стреми да тежи до 50 кг. при растеж от 176 см. Джуливна следва непоколебим хранителен режим, който нарушава извънредно рядко.

 

Факт №7

Спи на нощна лампа

Джулката не може да заспи на мрачно. Мис Силикон е известна със своите характерни привички и ритуали за сън, един от които е спането на нощна лампа.  Този табиет е обвързван с чувството за комфорт и сигурност през нощта. Нощната лампа й оказва помощ да се усеща спокойна и да спи непробудно. Въпреки че си има мъж Джулиана продължава да нощува на ярко заради своя боязън от тъмното. Нейният брачен партньор първоначално се дразнел, само че към този момент е привикнал.

 

Факт №8

Яде лютеница с ябълки

„ Мъжът ми Теодор ме научи да хапвам лютеница с ябълки, която е по гръцка

рецепта. Тя се получава два пъти по-вкусна от класическата, а приготвянето й не лишава чак толкоз доста време “, доверява русокоската. Доматите, чушките, морковите и ябълките се смилат с месомелачка. Пекат се на муден огън за 2 часа, като се от време на време се разбъркват. Прибавят се олиото, накълцаните люти чушки и оцетът. Оставя се да се готви още 2 часа и се прибавят солта, захарта и стритият чесън. След 30 минути лютеницата е подготвена и се разпределя в буркани.

 

Факт №9

Ходи на грим най-малко два пъти в седмицата

Джулиана Гани посещава гримьор най-малко два пъти в седмицата, като това е минимумът. Като обществена персона Джулиана постоянно се появява на разнообразни събития, фотосесии, тв излъчвания и други медийни изяви, където външният тип е от огромно значение. За да поддържа избран имидж и да наподобява съвършено пред своите почитатели в обществените мрежи, тя разчита на професионални гримьори. Джулиана се усеща по-уверена и удобно, когато е професионално гримирана.

 

Факт №10

Четири пъти си е уголемявала гърдите

Блондинката води класацията с максимален бюст, въпреки и силиконов. Тя обича да има по доста от всичко и няколко пъти е лягала под ножа. Гани е горда притежателка на по 985 кубика във всяка гърда. „ Всички са доста заинтригувани от моя бюст. Бюстът ми си е доста добре.

Да, аз имам дребна талия, само че пък ми седи ефектно. Нямам никакви планове да го понижавам “, безапелационна е най-цицорестата българка. Няколко доктори са й отказали да й сложат толкоз огромни гърди, тъй като се страхували, че може да получи гръбначно деформиране. Това обаче не спряло силиконовата бомба и я амбицирало още повече да реализира задачата си, а точно да се трансформира в най-едрогърдия български модел. „ Не се тревожа въобще, обичам да съм ексцентрична. Аз диря резултата – колкото повече, толкоз повече “, декларира тя.

 

Пловдивчанката преправя своите гърди цели 4 пъти. Първите цици, които й поставили, били с прекомерно малко кубици и не стояли естетически добре на забележителната й височина.

Вторият път имало огромно разстояние сред гърдите на Джулката, даже зърното й било на неуместно място, което довело до З-та интервенция на „ силиконовата котловина “.

После пристигнала и четвърта, която за момента е последна.

Източник: Уикенд

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР