Дългоочакваният момент, най-грандиозното събитие на годината, вече е факт! Тържествата

...
Дългоочакваният момент, най-грандиозното събитие на годината, вече е факт! Тържествата
Коментари Харесай

Щастлива и сияеща: Тържествата за юбилея на кралица Елизабет започнаха - а Меган и Хари излязоха ли на балкона?

Дългоочакваният миг, най-грандиозното събитие на годината, към този момент е реалност! Тържествата за платинения празник на кралица Елизабет Втора започнаха, а тя безусловно засияе пред света, като гордо застана на балкона дружно с всички работещи членове на семейството.

Нейно Величество потвърди какъв брой мощен и непреклонен дух има, като излезе в целия си искра и макар че е трудноподвижна, тя стоеше с високовдигната глава и без ничия друга помощ, само употребява бастун, с цел да бъде постоянна. Тази година тя бе съпроводена от доста по-малко членове на фамилията на балкона, като несъмнено би трябвало да отбележим какъв брой красива бе Кейт Мидълтън. Херцогинята на Кеймбридж още веднъж впечатли света със скромността си, като засияе в рециклиран тоалет, изискан в бяло на Александр Маккуин.





Останалите кралски особи, които имаха достойнството да застанат до Нейно Величество, бяха вице-адмирал Тимъти Лорънс, принцеса Ан, Камила Боулс, принц Чарлз, Кейт Мидълтън, принц Уилям, принцеса Шарлот, принц Джордж, принц Луи и графинята на Уесекс - Софи. Меган, Хари и децата им Арчи и Лилибет бяха отделени, само че въпреки всичко - херцогинята на Съсекс несъмнено не остана незабелязана.

Меган заложи на необикновен тоалет в мрачно синьо, несъмнено, комбиниран с внушителна шапка с външна страна. Хари от своя страна още веднъж нямаше право да бъде облечен във военна униформа. Говори се, че юбилеят на кралицата е превъзходен мотив Уилям и по-малкият му брат да поемат по пътя към сдобряването си и евентуално това към този момент е случило или най-малко по този начин издават източници.

Децата на херцозите на Кеймбридж - Шарлот, Джордж и Луи за следващ път демонстрираха какъв брой са очарователни по кралски и в това време са естествени по детски. Цялото внимание беше върху Луи, който явно скучае на балкона и показва всевъзможни изражения, в това число и запушваше ушите си, поради шумния церемониал.

 принц Луи

Празненствата за платинения празник започнаха сдългогодишната традиция - конен церемониал, в който взеха присъединяване принц Чарлз, принц Уилям и принцеса Ан. А Елизбает Втора постави завършек на всички спекулации за здравето си, като откри изцяло сама огромното събитие.

 кралица Елизабет Втора

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР