Дългоочакваният двубой за световните титли в тежка категория между Антъни

...
Дългоочакваният двубой за световните титли в тежка категория между Антъни
Коментари Харесай

Няма мърдане: Пулев и Джошуа ще се бият до края на годината

Дългоочакваният дуел за международните трофеи в тежка категория сред Антъни Джошуа и Кубрат Пулев няма да бъде пренасрочван повече. Това съобщи промоутърът на „ Ей Джей “ – Еди Хърн.

Мачът, който трябваше да се организира през юни, бе отсрочен поради коронавирусната пандемия. Последната дискутирана дата и място са 12-ти декември в Лондон, само че огромният проблем е неналичието на аудитория, която да генерира съществени доходи за първенеца.

Пред Би Би Си Еди Хърн изрази оптимизъм, че по време на мача, който последно беше плануван за 12 декември 2020 година на стадиона на Тотнъм, ще има почитатели по трибуните.

" Не можем да си позволим да седнем и да чакаме какво ще се случи. Всеки спорт е в заплаха без почитатели. Трябва да създадем вярното нещо. Да, би трябвало да слушаме какво споделя държавното управление, само че би трябвало и да сме сигурни, че вършим всичко допустимо, с цел да върнем феновете ", съобщи Хърн.

" С или без аудитория, Ей Джей ще се бие преди края на годината с Пулев. Нямаме избор, обстановката е комплицирана, само че ние би трябвало да проведем мача в границите на 2020 година Той би трябвало да отбрани купата си, с цел да отидем на обединителния мач следващата година с Фюри ", добави още той.

„ Антъни не се е боксирал от година и в последна сметка той желае да продължи с кариерата си на боксьор. Иска да учи занаята и да бъде деен. Имаме две варианти – да чакаме, или да запретнем ръкави и да си заслужим парите и да продължим напред с кариерите си.

Британецът съобщи, че чака в петък 18 септември да има повече изясненост към решението на държавното управление дали да допусне аудитория за спортните събития.

" Надяваме се да изгрее слънце и на нашата улица след този призрачен интервал ", добави Хърн.

Днес във Англия ще се организира среща сред представители на спортните федерации и държавното управление, на която ще се дебатира допускането на 1000 индивида на спортните мероприятия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР