3-годишна турска ангорска котка с някои специални нужди търси специален

...
3-годишна турска ангорска котка с някои специални нужди търси специален
Коментари Харесай

Парализирана котка в Тексас, предназначена за осиновяване, търси „своя човек“ за гушкане и грижи

3-годишна турска ангорска котка с някои специфични потребности търси специфичен човек или хора, които да я вземат в дома им за цялостен живот гушкане и уютна котешка сънливост.

В ранната си възраст котката на име Скарида е потвърдила, че оцелява. Тя получи пострадване на гръбначния мозък през декември 2022 година, откакто падна на три етажа, сподели Мадисън Олер, създател на Wonky Whiskers Rescue, пред Fox News Digital.

Wonky Whiskers Rescue е централна организация с нестопанска цел в Тексас, която се концентрира върху спасяването на котки със съществени пострадвания, увреждания и заболявания.

„ Тя претърпя доста проби и терапия, само че Скаридата в никакъв случай не възвърна функционалността на задните си крайници “, сподели Олер.

Котката от време на време употребява инвалидна количка, само че също по този начин е в положение да „ придвижва “ (и даже да се катери) в близост сама.

Бившият й притежател я е предал на Wonky Whiskers Rescue през юни 2023 година, сподели Олер. Спасителят се надява, че котк...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР