Да запазим спокойствие, написа Константин и публикува поредното си скандално

...
Да запазим спокойствие, написа Константин и публикува поредното си скандално
Коментари Харесай

Какво се случва, когато гаджето на Коцето си изтърве сапуна в банята

" Да запазим успокоение ", написа Константин и разгласява следващото си скандално и шеговито видео в Инстаграм. Трябва да признаем, че артистът несъмнено знае по какъв начин да бъде настоящ в обществените мрежи и да развесели почитателите си. 

И този път съумя да го реализира, като показа видео по какъв начин жена изпуска сапуна в банята, когато той влиза през вратата и последователно стартира да се съблича. Кадрите провокираха същински възторг в мрежата безусловно за минути, а мненията към обявата не престават да валят. 
                             

Появиха се подозрения, че тази женска ръка може и да не е на дългогодишната половинка Надя, а на друга жена. Съответно и някои се запитаха какви ги прави Коцето, до момента в който обичаната му не е у дома и коя е тази мистериозна дама. За похлупак - Константин е отбелязал и Шакира във видеото, което е отпратка към скандалната ѝ разлъка след невярност с Пике.

А ето и част от буйните мнения: 
                             

" Ах, ти, мръснико ", " Разиграл си и сапунерката ", " Деца имате и ви гледат, господин Константин ", " Коцето, това да не е Райна ", " Септември месец - бебе ", " Луд за връзване ". 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР