Night Club Scream в Перник обяви, че затваря врати завинаги

...
Night Club Scream в Перник обяви, че затваря врати завинаги
Коментари Харесай

Константин затваря най-известния пернишки клуб

Night Club Scream в Перник разгласи, че затваря порти вечно на 1-ви юни. Клубът се намира в постройката на Синдикалния дом и десетилетие събираше перничани.

„ Скъпи другари и наши клиенти, пристигна моментът да обявим, че след близо 10 години сполучлива работа, Night Club Scream затваря порти дефинитивно. През този интервал сме имали незабравими вечери и желаеме да изразим нашата дълбока признателност към всички вас, които бяхте наши посетители и не спирахте да ни посещавате до последно “, пишат от клуба.

Night Club Scream отвори порти преди съвсем десетилетие, с ясната цел да е място за занимания, музика и танци на перничани и посетители на града. През годините клубът се трансформира в знак на нощния живот в Перник, като канеше редица известни звезди.

Емоционално прощаване с клиентите

Със особено послание към своите клиенти, от клуба обявиха: „ Благодарим на всички вас, че бяхте наши посетители, че не спирахте да ни посещавате до последно и че толкоз се забавлявахте при нас! Всичко беше за вас “

След толкоз години на усилена работа, екипът на Night Club Scream признава, че е време за заслужена отмора.

„ Щастливи и горди сме, че бяхте част от нас до последно! Създадохме история и си заслужаваше! “

– пишат от клуба.

От клуба изричат специфична признателност към всички свои сътрудници за тяхната отдаденост и положения труд.

„ Благодарим от сърце на всички наши сътрудници за отдадеността и положения труд, вие сте нашата горделивост! “ – пишат те.

Голямото закриване

Night Club Scream ще приключи своята епоха със жанр и грандиозно събитие. Очаква се закриването да бъде незабравимо, като за задачата ще пее фолк звездата Константин, ще има аниматор и специфични посетители от Star Reporters.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР