Да спортувам повече – тази е първата, която се втурваме

...
Да спортувам повече – тази е първата, която се втурваме
Коментари Харесай

Джейн Фонда и спортната колекция, която ни вдъхновява да спортуваме

Да спортувам повече – тази е първата, която се втурваме да осъществим още в първите дни. Колко от вас обаче не престават след януари и стават непрекъснати в желанието си да се движат повече – без значение какъв спорт са избрали? Ако в някакъв миг ви липсва мотивация, може би пък един нов състезателен аутфит ще ви я даде. Но пък какво по-голямо ентусиазъм за положителната форма от невероятната Джейн Фонда.

Актрисата още веднъж е дипломат на сбирката H&M Move – Empower. Може би помните, че предишния август тя влезе в ролята на фитнес инструктор, като част от акцията на шведския бранд. „ За мен спортът не е да си допустимо най-атлетичен, а да дадеш късмет на тялото си да се раздвижи, с цел да бъде крепко и да се грижи за теб “, показа тогава. Сега тя е в компанията на Златан Ибрахимович, Надя Надим и Джакуел Найт, с които става част от задачата на H&M Move да накара света да се движи.

„ Когато става въпрос за интензивност, би трябвало да се съсредоточим върху намирането на това, което ни харесва. А в случай че започнете да изследвате някои нови придвижвания, това е добре, тъй като сте пробвали нещо ново. Всичко е въпрос на усет. Ако мога да накарам хората да се движат, значи съм бил сполучлив “, споделя професионалния футболист Ибрахимович.
               

А новата сбирка H&M Move е заредена с толкоз динамика и сила, която дава опция на всички да се движат – без значение дали придвижването е под формата на вървене, тичане, търкаляне, прескачане, скачане или разпъване. Този път измежду класическите сиво и черно се открояват спортни дрехи в синьо и оранжево и мислим, че всяко момиче ще желае да тренира с някое от тях. Моделите от Empower към този момент са налични, като линията включва многообразие от безшевни артикули, от гащеризони до спортни клинове и сутиени, с цел да даде спомагателна поддръжка и комфорт. Те са направени от DryMove, материал, който издърпва влагата надалеч от кожата. Може да разгледате сбирката в галерията ни!

„ Да се движиш всеки ден е добре за теб, само че има и по-голяма мощ. Така че не става въпрос единствено за това да бъдеш деен, тъй като е здравословно, само че и тъй като спортът и придвижването могат да трансформират други неща към теб ”, споделя и Надя Надим. H&M Move показва и филм за акцията, в който към четиримата H&M Move Brand Movers се причисляват професионални колоездачи, волейболисти и други. Всички те пробват нови способи за придвижване през новата година.



 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР