Макс Верстапен се засмя, когато си спомни как е дал

...
Макс Верстапен се засмя, когато си спомни как е дал
Коментари Харесай

Макс Верстапен обяснява сблъсъка с фен на Имола по време на квалификацията - „Така че му дадох пръста“

Макс Верстапен се засмя, когато си спомни по какъв начин е дал „ пръста “ на почитател на Ферари по време на квалификацията за Гран При на Емилия Романя.

Холандецът се класира на първа позиция за неделното съревнование в Имола. Говорейки по-късно на конференция, той сподели на медиите, в това число Mirror Sport, за взаимоотношението, което е имал зад кормилото на своя Red Bull по време на сесията.

Попитан за това по какъв начин е бил третиран от буйния Ferrari -подкрепяйки Тифози, Верстапен отговори: „ Беше ужасно. Имам занимателна история от квалификациите – карах в бокса и доста хора ръкопляскаха, само че един човек правеше... разнообразни неща с мен. Така че дадох пръста му и идващия път, когато се съвзех, той пляскаше.

„ Значи той се научи! Лесно е да не бъда добър с водачите, само че аз също мога да не бъда добър с теб. За благополучие беше малко по-високо. Предполагам, че го е оценил. Но като цяло почитателите тук са доста буйни и обичат моторните спортове. Разбира се, тук естествено има повече поддръжка за F...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР