Тайсън Фюри посрещна седмото си дете миналата година и в

...
Тайсън Фюри посрещна седмото си дете миналата година и в
Коментари Харесай

Обяснени са необичайните имена на децата на Тайсън Фюри - и защо четири могат да се променят

Тайсън Фюри посрещна седмото си дете предходната година и в сходство със фамилната традиция момченцето получи име, което се свързва със мощ.

Шампионът по бокс в тежка категория Тайсън Фюри сега се приготвя за борбата си с Александър Усик довечера (събота, 18 май) в Саудитска Арабия. Циганският крал е бил в подготвителен лагер в Сан Франциско, само че когато не се готви за борба, той прекарва дните си с непрестанно увеличаващото се семейство.

Тайсън и 15-годишната му брачна половинка Парис имат седем деца, като най-новото попълнение се роди предишния септември. Дадено му е името Принц Рико и споделя първия си псевдоним с тримата си по-големи братя.

Влюбените от детството, които се срещнаха през 2006 година и се ожениха през 2008 година, взеха решение, че и трите им момчета би трябвало да носят едно и също царствено име Принс и през 2020 година Тайсън изясни, че това е по този начин, тъй като те към момента не са подготвени да станат крале. Говорейки в документалния филм на ITV Tyson Fury: The Gypsy King, той...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР