Да, мила. Понякога животът е доста непредсказуем. Толкова странен, че

...
Да, мила. Понякога животът е доста непредсказуем. Толкова странен, че
Коментари Харесай

„Там, където е текло вода, може пак да потече, но от чакане, ще ти е минала жаждата“ – Дора Габе

Да, блага. Понякога животът е много непредсказуем. Толкова чудноват, че даже те събира още веднъж с хора, за които си си мислила, че в никакъв случай повече няма да видиш. А какво остава да бъдеш с тях. Но какво се споделя „ очаквай непредвиденото “ и току виж, таман си не запомнила към този момент някогашния си, за който си си изплака сълзите, той те потърси още веднъж.

Може би това ще ти пристигна като гръм от ясно небе, може би ще се зарадваш или натъжиш. Изборът дали ще го приемеш назад в живота си е напълно твой. Но бъди деликатна, блага. Веднъж прочетена, книгата има един и същи край.

Знаци, че някогашният ти ще се върне още веднъж при теб

Той все прекарва време с приятелите ти

Ако някогашният ти към момента прекарва време с приятелите ти, това е знак, че желае да се съберете още веднъж. В края на краищата, в случай че той ги заобикаля от месеци, това е явен знак, че желае да завърши всевъзможни връзки с теб и не желае да има контакт с нищо, което ви свързва и което да му припомня за теб.

Вашата разлъка е била повлияна от моментна страст

Много хора се разделят в по време на спор, когато са ядосани и разочаровани един от различен, и това е добре. Всъщност не е извънредно и двете страни да споделят неща, които не мислят, когато се усещат засегнати или ядосани. Защо споделяме, че е добре? Защото гневът отшумява, след което съзнанието става чисто и още веднъж може да мислим рационално. И осъзнаваме, че сме се повлияли от страстите и сме позволили неточност, която към момента може и да се поправи.

Така че в случай че той още веднъж те потърси и се опита да ти даде пояснение за държанието си и цялата обстановката, която е съдействала за вашата разлъка, най-хубавото, което може да направиш е да го изслушаш деликатно. Точно в този миг няма място за горделивост, дебелоглав и сходни усеща и страсти. Ако искаш да си с този човек се пробвай да го схванеш.

Прости му  и му дай още един късмет. Всеки един от нас бърка и това е реалност. Няма значение от какъв брой време се познавате, постоянно има още какво да научим за отсрещния човек. Никой не е идеален, а гневът е наш рисков зложелател, който би могъл да унищожи и най-неразрушимите и здрави връзки. Бъдете умни и помнете, че в този живот, с цел да сте щастливи не би трябвало да робувате на егото и на гордостта. Защото те не ви прегръщат нощем и ги няма, когато ви е мъчно.

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ОЩЕ ИНТЕРЕСНИ И ВЪЛНУВАЩИ ТЕМИ: 

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР