Да направите добро първо впечатление често е от решаващо значение

...
Да направите добро първо впечатление често е от решаващо значение
Коментари Харесай

8 съвета как да направите добро първо впечатление

Да извършите положително първо усещане постоянно е от решаващо значение за по-нататъшната връзка с даден човек. Ползите от това да бъдете харесвани са доста по-големи, в сравнение с можете да си визиите. Ще се почувствате по-добре, ще създадете значими връзки и просто ще оставите света с позитивна визия за това, което сте.

Макар в днешното общество да е съвременно да сме бунтари и да не се вписваме в общоприетите правила, то за някои неща е хубаво да следваме някои правила.

 

 HappyWoman_Astrology_1200x300

 infomax-logo-50-15-HW

 infomax-logo-50-15-HW

Без да се пробвате да се вършиме на някой, който не сте, ето някои препоръки по какъв начин да оставите положително първо усещане у индивида, с който излизате:

Бъдете занаятчия на езика на тялото

Да извършите положително първо усещане не е обвързвано единствено с това, което казвате, само че и с метода, по който го казвате. Навлизат невербалните знаци, което е хубав термин за всички неща, които тялото ви прави, до момента в който устата ви се движи.

Уверената стойка, директният контакт с очите и даже мощното театралничене могат да основат или разрушат първото ви усещане. Така че не забравяйте, че дирижирате оркестър от знаци, а не просто свирите като едночленен оркестър.

 положително първо усещане 8 съвета по какъв начин да извършите положително първо усещане

Започнете с малко, само че се стремете към огромното

О, класическото психическо злато, наречено техниката „ крайник във вратата “. На елементарен език за запознанства тя значи следното: Не започвайте с въпроса дали желае три деца или лятна къща във Франция.

Опитайте нещо по-скоро от рода на: „ Обичаш ли кафе? “ или „ Идваш ли постоянно тук? “.

Ако желаете да извършите положително първо усещане, започнете с нещо, на което е елементарно да се каже „ да “, и по-късно си проправете път нагоре.

 

 

Покажете, че си заслужава да се приказва за вас

Тук е моментът, в който общественото доказателство е от изгода. Звучи комплицирано, само че е просто. По създание, в случай че другите хора ви харесват, е по-вероятно и вашата половинка да ви хареса.

Така че умерено споменете по какъв начин с приятелите ви сте били на оня величествен концерт предходната седмица и сте си прекарали доста прелестно. Това внимателно демонстрира, че сте човек, с който си коства да прекарате време.

Облечете се за триумф, само че бъдете същински

Едно положително първо усещане постоянно стартира още преди да кажете „ здрасти “. Гардеробът ви споделя история за вас. Затова носете нещо, което ви кара да се чувствате уверени, само че и което е същинско за това, което сте.

Не желаете да изглеждате по този начин, като че ли се превъплъщавате в някой различен на срещата си, нали? Така даже и да оставите положително първо усещане, това действително ще е от подправена визия за вас, а никой не желае това.

 

 

Освежете се и се посмейте малко

Хуморът постоянно е тайният сос в рецептата за положително първо усещане. Само не прекалявайте и не превръщайте срещата в комедиен сеанс. Един смях тук и там може да направи атмосферата по-спокойна и приятна и за двама ви.

Усмихвайте се

Ах, простата мощ на усмивката. Тя е като скрито здрависване за мозъка, освобождавайки тези положителни ендорфини за вас и вашата половинка. Представете си, че влизате в кафене и забелязвате половинката си. Искрената ви усмивка на процедура е инжекция с ендорфини за възстановяване на настроението.

Не подценявайте очите

Чувствате ли, че настава неловка пауза? Преди да започнете да си играете със сламката, поддържайте контакт с очите. Това е ръкостискането на доверие в света на запознанствата. Очите ви могат да изпратят прилив на окситоцин – „ хормона на доверието “ – непосредствено в мозъка на вашата половинка.

 положително първо усещане 8 съвета по какъв начин да извършите положително първо усещане

Времето е всичко

Точността е сигнал за надеждност и ви печели неотложно почитание, задавайки позитивен звук за всичко последващо. Противно на това, в случай че не се появите в точния момент, това не приказва добре за вас. Затова не закъснявайте за срещата, в случай че желаете да оставите положително първо усещане и да имате по-голям късмет още веднъж да получите покана да излезете с този човек.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР