Замисляли ли сте се дали човекът, с когото излизате, иска

...
Замисляли ли сте се дали човекът, с когото излизате, иска
Коментари Харесай

7 признака, че иска да ви вкара в леглото, но не и връзка

Замисляли ли сте се дали индивидът, с който излизате, желае да имате сериозна връзка, или единствената му цел е просто да ви вкара в леглото. Всички мечтаят за идеалната връзка и намирането на огромната обич, само че истината е, че от време на време действителността е друга. И колкото по-рано го осъзнаете, толкоз по-скоро може да се предпазите от токсични взаимоотношения и от това да бъдете употребявани. Ако неотдавна сте почнали да се срещате с даден човек и се чудите какви са желанията му, може да ви помогнем.

 HappyWoman_Astrology_1200x300

 infomax-logo-50-15-HW

 infomax-logo-50-15-HW

Ето и някои признаци, че той желае да ви вкара в леглото, а не да има сериозна връзка с вас:

Не знаете доста за него или за живота му

Ако се замислите, евентуално не знаете доста за него. Момчетата, които просто желаят да вкарат девойките в леглото, постоянно не разкриват детайлности за живота си. Те държат на себе си и в действителност ви споделят единствено най-основните неща.

Никога не сте се срещали с приятелите му

Тъй като не желае да си мислите, че желае връзка, той евентуално ще ви държи надалеч от приятелите си.

Човек, който желае единствено да се озове с вас в леглото, ще има нулев интерес да се разбирате с приятелите му. Така че той просто няма да ви запознае с тях. По принцип приятелите му може даже да не знаят за вас.

 7 признака, че желае да ви вкара в леглото, само че не и връзка 7 признака, че желае да ви вкара в леглото, само че не и връзка

Нямате доста общи неща

Помислете за това. Освен физическото ви привличане един към различен, има ли някаква връзка? Може даже да не знаете задоволително за него, с цел да определите това, в случай че всичко, което желае, е да сте дружно в леглото. Но в последна сметка просто не можете да намерите връзки и не знаете за какво въобще излизате с него, с изключение на поради прекарването в леглото.

Спите дружно всякога, когато излизате

Това е голям знак и евентуално най-важният. Озовавате ли се в леглото всякога, когато сте дружно? И кой е основател на това?

Ако е той, евентуално желае просто да ви вкара в леглото и да има физически връзки с вас. Някой, който ви харесва поради самите вас, няма да има потребност да ви вкарва в леглото при всеки комфортен мотив, а ще желае да ви опознае по-добре като човек.

Ако е това време от месеца, той внезапно е по-малко наличен

Той главно употребява опрощение след опрощение, с цел да не излиза, до момента в който сте в цикъл. Само с цел да ви задържи в близост, той може да се съгласи да излезете най-малко един път през това време. В противоположен случай той ще бъде ангажиран с работа, другари или безусловно с нещо друго, до момента в който не свърши. Това е червен байрак, че той се интересува единствено от това да ви вкара в леглото и през останалото време не му трябвате.

 7 признака, че желае да ви вкара в леглото, само че не и връзка 7 признака, че желае да ви вкара в леглото, само че не и връзка

Прелюдията в действителност не е нещо

И той не се интересува от това какво желаете в леглото. В последна сметка прелюдията ви евентуално не трае доста дълго, тъй като той в действителност не се интересува от това да ви предразположи. Той е по-загрижен да получи личното си наслаждение и това е всичко.

Нямате чувството, че той в действителност се интересува от вас

Доверете се на интуицията си. Имаме инстинкти по някаква причина и в случай че усещате, че той ви желае единствено в леглото – което допускаме, че е по този начин, защото сте тук – тогава може би в действителност е по този начин.

Помислете за всички тези признаци и се запитайте дали чувствате, че той се интересува от вас. Повярвайте ни, в случай че един мъж се интересува от вас, а не желае просто да ви вкара в леглото, то вие ще го разберете. В случай, че авансово не сте се разбрали за сходен вид по-скоро физически връзки без съществено обвързване, добре е да приключите тези неща в точния момент, с цел да не бъдете засегнати и да не позволите да ви употребява.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР