Дали той иска само да спи с вас е въпрос,

...
Дали той иска само да спи с вас е въпрос,
Коментари Харесай

8 признака, че иска да спи с вас

Дали той желае единствено да спи с вас е въпрос, който доста дами си задават, когато стартират дадена връзка. Вярвате или не, можете да разберете много рано дали той търси нещо същинско, или желае да ви вкара в леглото просто за физическо развлечение.

Ако приказваме за втория случай, то е добре да го знаете в точния момент. Освен това той може да си мисли, че може да му се размине сходно държание с вас, само че доста бърка, тъй като би трябвало да го поставите на мястото му допустимо най-скоро.

 HappyWoman_Astrology_1200x300

 infomax-logo-50-15-HW

 infomax-logo-50-15-HW

Първо обаче ето някои от признаците, които може би пропускате, че той просто желае да спи с вас:

Той не наподобява доста заинтригуван незабавно

Когато се запознахте в началото, до каква степен той в действителност изглеждаше заинтригуван? Това е значимо, тъй като човек, който ви харесва незабавно и се пробва да бъде зает с вас, е човек, който желае освен това от това да спи с вас. Ако той е изглеждал безразличен, до момента в който не сте почнали да флиртувате, може би желае просто да ви вкара в леглото.

 

 

Първият път, когато разговаряхте, всичко беше надълбоко на повърхността

Всъщност не сте обсъждали нищо стойностно, тъй като той евентуално не се е интересувал от това. За него най-важното нещо за вас евентуално е бил цветът на бельото ви. Внимание – червен байрак.

 да спи 8 признака, че желае да спи с вас

Той загатва външния ви тип повече от личността ви и други качества

Човек, който желае единствено да спи с вас, нормално не се интересува от това какъв човек сте от вътрешната страна, а по-скоро от това по какъв начин изглеждате извън. Замислете се дали постоянно, когато той ви прави комплимент, това в никакъв случай не е за това какъв брой сте занимателна или какъв брой сте интелигентна. Винаги е за това какъв брой сте привлекателна или какъв брой ужасно изглеждате с някоя дреха. Това не са похвали на човек, който ви желае поради освен това от тялото ви.

Разговорите ви някак си постоянно приключват с приказки за леглото

В последна сметка всичко се трансформира в мръсно и палаво. Може да водите страховит диалог за деня си и за това какво сте правили, само че той постоянно ще го обърне към подмятания за леглото

Дори и да се опитате да върнете нещата в правия път, той ще ви разсейва с диалози за фамилиарност, евентуално тъй като просто желае да спи с вас.

Той написа първи единствено късно вечер или когато желае да се сдобрите

По принцип вие дърпате тежестта във връзката, до момента в който не стане дума за леглото. Тогава нормално той е първият, който инициира всевъзможни диалози за него или даже закачки. Това е един от най-големите признаци, че той просто желае най-много да спи с вас, по тази причина би трябвало да внимавате.

 

 

Никога не задава съществени въпроси за вас

Винаги, когато говорите, става дума за едни и същи остарели неща. Той в действителност не поставя старания да ви опознае оттатък това по какъв начин изглеждате гола. Чувствате се по този начин, като че ли той евентуално въобще не ви познава, даже и да сте били интимни. Всъщност може би това е единственото нещо, от което той е имал потребност.

 прекарване в леглото; да спи 8 признака, че желае да спи с вас

Никога не е споменавал нищо, обвързвано с връзката

Никога не ви е карал да мислите, че сте във връзка, и в никакъв случай не е повдигал въпроса за това, че сте във връзка. Човек, който в действителност ви харесва и желае да бъде с вас, сигурно най-малко ще приказва за връзки. Ако този човек не го прави, той може просто да ви употребява, с цел да спи с вас.

Вашите „ срещи “ са постоянно вкъщи

Един от признаците, че той желае единствено да спи с вас, е, че в никакъв случай не излизате на открито. Дори и да се оплаквате от това, той може да отвлече вниманието ви, като каже нещо за това по какъв начин единственото, което желае, е да се завие с вас в сантиментална конюнктура.

Но в реалност той не желае това да се трансформира в освен това от връзка. Оставането у дома също по този начин улеснява пътя към спалнята.

Ако забележите някои от тези признаци, то съществено би трябвало да се замислите за взаимоотношенията си с този човек. Ако той желае само да спи с вас, а вие копнеете за освен това, то би трябвало рано да прекратите тази връзка. Такъв вид връзки са възможни, само в случай че и двамата авансово са се договорили за това и са наясно с това. Ако обаче единствено единият приема нещата съществено, то това рано или късно се трансформира в проблем.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР