Д еница и Николай станаха поредната двойка, която се сбогува

...
Д еница и Николай станаха поредната двойка, която се сбогува
Коментари Харесай

Деница и Николай се разделят с предизвикателството „Един за друг“

Д еница и Николай станаха следващата двойка, която се сбогува с най-романтичната конкуренция в родния ефир „ Един за различен “. До номинация за фамилията се стигна след груба неточност и нарушаване на разпоредбите от страна на Николай по време на играта за двойки, в която участниците трябваше да познаят настройките във вилата на любовта. С четири гласа в своя изгода напред в предаването продължиха Здравка и Мирослав, които тази седмица прибавиха нула лв. към общата си сметка, само че получиха шанса да се борят за успеха в идващите провокации.

„ Ние се включихме в предаването, поради приключението и опцията да преживеем нещо ново. Беше ни забавно, видяхме доста. Пожелаваме на всички да бъдат доблестни “, показа Деница. От своя страна Николай със сълзи на очите насочи персонално обръщение към всеки от мъжете в предаването.

„ Вашата любовна партия продължава на дъската на живота. Пожелавам ви да я играете с доста разсъдък и сърце. Бяхте обединен и стимулиран тим, и убедихте всички, че разликата във възрастта няма никакво значение. Или с други думи – една двойка събрала се на границата сподели, че за любовта граници няма “, обърна се към Деница и Николай водещият на предаването Емил Чолаков.

Какви провокации чакат двойките в предаването идната седмица, не пропускайте да наблюдавате в новите епизоди на риалити формата.

Гледайте втория сезон на „ Един за различен “ - от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ-->.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай Въпрос към Радио Ереван: - Кои неща са най-неправилно разпределени сред хората? - Парите и мозъкът. Парите на никого не стигат, а мозъкът на всички… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниСестрите са на 3 и 5 годиниВ композицията пътували 350 душиПикът на вълната към този момент върви надолу, имунизираните стават повече от инфектираните, акцентира министър председателят " Процентът на имунизирани у нас ще е подобен, какъвто си го създадем ", разяснява основният държавен здравен инспекторКаква е причинатаВече 28 дни полицията и фамилията им ги търсятТова се е случило измежду бял ден на метри от полициятаКитайските контракти за заеми са просто заробващи, съдържат безчет клопки, които ограбват държавния суверенитет на държавите-длъжници и прекършват политическата им воляМъжът бил видян до момента в който се прехвърлял през оградатаВижте какво още разкри за сериала и работата си Владислав Тинчев в изявление за Vesti.bgОбщо 30 партии и обединения ще се състезават за посланичество в 45-то Народно заседание на 4 априлТака нареченият American Jobs Plan включва $621 милиарда за превоза и инфраструктурата, а тази инвестиция е част от проекта за реализиране на СО2-неутралитет на американската стопанска система до 2050 г.На какво залага една от най-известните дизайнерки в светаАтмосферното налягане ще се намалява и ще е по-ниско от междинното за месецаApple ще разреши на потребителите да избират от разнообразни гласовеСтраната ни ще получи солидно количествоОт мрежата Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР