Cвeтoвнoизвecтният визиoнep, водещ световен лектор и автор на бизнес бестселъри

...
Cвeтoвнoизвecтният визиoнep, водещ световен лектор и автор на бизнес бестселъри
Коментари Харесай

Световноизвестни експерти се събират у нас на форум за изкуствения интелект

Cвeтoвнoизвecтният визиoнep, водещ международен преподавател и създател на бизнес бестселъри Pиĸ Bepa щe oтĸpиe гoдишнaтa ĸoнфepeнция нa Неwlеtt Расkаrd в България, ръководена от Selectium, под наслов, "Интeлигeнтни ИT peшeния. Πocoĸa: Изĸycтвeн интeлeĸт ". Cъбитиeтo, ĸoeтo щe ce пpoвeдe нa 23 oĸтoмвpи в "Coфия Tex Πapĸ ", ce oчaĸвa дa cъбepe нaд 250 виcши мeниджъpи oт чacтния и пyбличния ceĸтop, пpeдпpиeмaчи, тexнoлoгични инoвaтopи и ĸoнcyлтaнти, пpeдcтaвитeли нa неправителствени организации и мeдиитe.

Тази година фокусът на изданието ще бъде върху бъдещето на технологиите в подтекста на изкуствения разсъдък, интернет на нещата и огромните данни. Водещи лектори от Hewlett Packard Enterprise, SAS, Veeam, Red Hat, A1 и други компании ще опишат по какъв начин дават отговор на провокациите на новите технологии и ще споделят образци на сполучливи практики при внедряването им. Програмата включва панелни полемики и паралелни механически сесии, по време на които участниците ще разискват значими за промишлеността тематики и ще показват новаторски хрумвания.

Pиĸ Bepa е специалист по тематиките за нововъведенията в цифровата епоха, измененията на бизнес модела, продажбите и маркетинга в актуалната ера. "Смятам, че през идващите 10 години фирмите ще оцелеят единствено в случай че употребяват технологии като огромни данни и изкуствен интелект. Онези, които не го създадат, нямат късмет ", означи иноваторът Рик Вера. "Ще приказваме за това, което се случва освен в софтуерния свят, само че което касае цялото общество. Много е значимо технологиите да улесняват метода, по който живеем. Затова ще споделим и по какъв начин такива решения оказват помощ на разнообразни идеални цели в медицината, в околната среда и в битката с трафика на хора ", акцентира генералният шеф на Hewlett Packard Enterprise България Ираван Хира, представен от Tech News.

През 2030 година приносът на изкуствения разсъдък към международната стопанска система се чака да възлезе на стойност 15.7 трилиона $ по данни на PwC. Най-много от навлизането на изкуствения разсъдък ще завоюва Китай, където се чака 26% растеж на Брутният вътрешен продукт до 2030 година Според анализаторите, фактът, че изкуственият разсъдък е към момента в начална фаза на развиване, може да бъде единствено от изгода за зараждащите пазари и да им даде опция да изпреварят развитите стопански системи. Данните демонстрират също по този начин, че в близко бъдеще изкуственият разсъдък ще има най-голяма опция за развиване в региона на опазването на здравето, автомобилната промишленост и финансовите услуги.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР