Дебора Михайлова от Стара загора, която беше обезобразена с макетно

...
Дебора Михайлова от Стара загора, която беше обезобразена с макетно
Коментари Харесай

Дебора от Стара Загора отпразнува бала си с невероятна черна рокля

Дебора Михайлова от Стара загора, която беше обезобразена с макетно ножче, вследствие на което имаше 400 шева, отпразнува своя абитуриентски бал.

18-годишното момиче разгласява в своя Инстаграм профил тоалета, с който се е изявила на своя специфичен празник по случай завършването на приблизително обучение.

На фотографията Дебора сияе в елегантна черна рокля с ресни и тънки презрамки. На врата й пък виси изтънчено колие. Но най-красива от всичко е усмивката на Дебора. 

 

Вижте тази обява в Instagram.

 

Публикация, споделена от Debora Mihailowa (@deboramihailowa)

Момичето очевидно е оставило целия призрачен сън зад тила си и е решило да продължи самоуверено напред в живота.

Наскоро тя даже дебютира и в попфолка с дует с певицата Лидия. Преди седмици излезе и новото парче на старозагорката, озаглавено „ Зараснали рани “. Тази ария е осъществена взаимно с „ Дийп Зоун Проджект “ и споделя историята й.

“В тази ария ще откриете моята история и това, което е към този момент зад тила ми! Понякога животът ни сблъсква с компликации, които ни срутват радикално, само че в това време това ни прави доста мощни. Нали, споделят, че… Бог изпраща компликации на мощните, тъй като знае, че ще се оправим! Слабите не ги закача! И аз още веднъж ще полетя. “, написа Дебора във връзка на новата си балада.

В Инстаграм профила си пък Дебора получи стотици окуражителни мнения от свои фенове, които и желаят попътен вятър в живота и оттук насетне да й се случват единствено хубави неща.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР