Известната руска певица Алла Пугачова и нейният съпруг, телевизионният водещ

...
Известната руска певица Алла Пугачова и нейният съпруг, телевизионният водещ
Коментари Харесай

10-годишната дъщеря на Алла Пугачова възхити всички със своята красота

Известната съветска певица Алла Пугачова и нейният брачен партньор, телевизионният водещ и шоумен Максим Галкин станаха родители на двойка близнаци през есента на 2013 година Близнаците бяха кръстени Лиза и Хари.

По това време примата към този момент беше на 64 години, тъй че за почитателите беше явно, че сурогатна майка е родила наследниците на звездната двойка. Двойката не разкри самоличността й.

Важно е да се означи, че Лиза и Хари, макар обстоятелството, че са родени от сурогатна майка, са биологични деца на звездите.

 

Вижте тази обява в Instagram.

 

Публикация, споделена от ALLA PUGACHEVA (@alla_orfey)

Факт е, че 12 години преди раждането им Пугачева се подложи на процедура за заледяване на яйцеклетки. Именно от яйцеклетки, замразени през 2001, се раждат близнаците.

Малката Лиза пораства красива като кукла. Родителите й от време на време разгласяват нейни фотоси в Инстаграм и почитателите са впечатлени какъв брой бързо порастват близнаците и какъв брой все по-чаровна става Лиза.

 

Вижте тази обява в Instagram.

 

Публикация, споделена от ALLA PUGACHEVA (@alla_orfey)

„ Колко наподобява на Алла “, „ Толкова красива и към този момент пораснала “, „ Лиза е пораснала доста “, „ Какво прелестно, ярко дете “, „ Беше дребна, само че към този момент е толкоз високо и грациозно момиче “, означават интернет потребителите.

На собствен ред дребната Лиза към този момент демонстрира, че има гений на певица, също като известната си майка.

Преди няколко години Алла Пугачова разгласява видео в Инстаграм, в което децата й Лиза и Хари Галкин са снимани на караоке. Дъщерята на звездата пее известната комбинация  „ Миллион алых роз “. Лиза танцува и даже се пробва да ангажира публиката, състояща се от близки на фамилията. „ Заедно! “ – извиква тя.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ALLA PUGACHEVA (@alla_orfey)

Феновете са възхитени от децата на Пугачова и Галкин: „ Боже, просто до сълзи, Лизонка “, „ Талантът й е в кръвта “, са част от мненията.

Малката Лиза постоянно може да бъде забелязана да извършва разнообразни песни, поради което от ден на ден хора считат, че един ден тя също ще бъде певица като майка си Алла.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР