Тя изглежда страхотно. На това се казва красива и благородна

...
Тя изглежда страхотно. На това се казва красива и благородна
Коментари Харесай

Помните ли Стефани от сериала „Завръщане в рая“? Днес тя изглежда невероятно за годините си:

Тя наподобява ужасно. На това се споделя красива и благородна напреднала възраст. 

В началото на 90-те бяхме залепени пред телевизионните екрани, когато се излъчваше австралийският сериал „ Завръщане в парадайса “.

Историята на живота на основната героиня Стефани не остави никого апатичен. Красивата природа, пейзажите, историята за обич и изменничество плениха сърцата ни. Този сериал стана известен по целия свят, а актрисата Ребека Гилинг стана фаворитка на публиката.

Интересното е, че самата Ребека била модел, само че решила да се опитва в киното. Ролите, които изиграла, не я създали звезда. Докато не е приела да изиграе ролята на Стефани в сериала „ Завръщане в парадайса “.

С нея тя получила международна популярност и самопризнание.

Първоначално основателите на „ Завръщане в парадайса снимали единствено три епизода от по 90 минути, само че две години по-късно, по искане на почитателите, пуснаха втория сезон – подобен беше зашеметяващият триумф.

Приключенията на Стефани Харпър, която получи голямо завещание след гибелта на татко си и беше предадена от брачна половинка си, бяха проследени в доста страни и всички артисти, които участваха в „ Завръщане в парадайса “, незабавно станаха звезди.

Стефани Харпър през днешния ден

До известна степен Ребека сподели личната си житейска история на екрана, само че с някои промени. В историята нейната героиня Стефани Харпър трансформира външния си тип и стартира да работи като модел.

„ Това беше най-голямата роля, която в миналото съм играла във филм. Критиците не я считат за най-успешната в кариерата ми, само че точно тя направи името ми известно на целия свят “, споделя актрисата.

Тя даже получи единствената си кино премия за поредицата „ Завръщане в Рая “, само че Гилинг нямаше време да пристигна и да я вземе от Гилинг.

На вълната на триумфа тя взе участие в още няколко сапунени опери, само че по-късно осъзнава, че не й се занимава повече с актьорство.

Актрисата беше омъжена за Тони Прингъл. Двойката стана родител на двама сина: Хамиш и Били. След това обаче бракът се разпадна.

В средата на 90-те години Ребека разгласи, че се пенсионира и стартира работа в австралийска екологична организация с нестопанска цел.

Днес тя е на 70 години и наподобява ужасно за възрастта си.

Изглежда просто необикновено. Тайната на нейната младост и хубост: сън, разходки, спорт и вярно хранене. Днес някогашната актриса интензивно пази природата и околната среда.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР