Coca-Cola засне глобалната си реклама за коледните празници в България.

...
Coca-Cola засне глобалната си реклама за коледните празници в България.
Коментари Харесай

Coca-Cola е заснела глобалната си коледна реклама в България

Coca-Cola снима световната си реклама за коледните празници в България.   Това оповестиха от компанията, представени от Българска телеграфна агенция. Видеото се излъчва в над 80 страни по целия свят от началото на ноември.   Телевизионният клип разпростира магията на Коледа със сюжет, изпълнен с образци на последователност и шерване на положителното, изясняват от компанията.   Рекламата разкрива и завръщане на един от най-емблематичните детайли на празничните акции на Coca-Cola - коледния камион.
    От компанията напомнят, че той се появява за първи път на телевизионните екрани през 1995 година и към този момент повече от четвърт век е асоциация за настъпващите празници.   Те означават още, че скоро ще дадат повече информация и дали коледният камион ще се завърне още веднъж в България.    " Един Дядо Коледа не стига " - споделя коледната рекламна акция.   От компанията изясняват, че концепцията на видеото е да подсети на хората какъв брой е значимо да бъдат по-сърдечни и открити един към различен, и да вършат жестове на положително към близките.

  Новата коледна акция цели да въодушеви хората да споделят положителното всеки ден, с или без мотив - с всяка добра дума, непретенциозен подарък, благородна постъпка или непредвиден комплимент, показват от компанията и прибавят, че по този начин подсказват, че всеки един от тези жестове на положително може да разкрие вътрешния Дядо Коледа у човек, тъй като един Дядо Коледа не стига.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР