class=first-letter-big>О рганизацията GSMA обяви, че тази година ще проведе Световния

...
class=first-letter-big>О рганизацията GSMA обяви, че тази година ще проведе Световния
Коментари Харесай

Мобилният конгрес в Барселона се завръща

class= " first-letter-big " > О рганизацията GSMA разгласи, че тази година ще организира Световния мобилен конгрес в Барселона. Традиционно събитието е през февруари, само че предходната година беше анулирано поради пандемията.

Тази година конгресът ще се организира по-късно. GSMA съобщи, че това ще се случи от 28-ми юни до 1-ви юли, като мястото още веднъж ще е Барселона.

Организаторите са разискали концепцията и с локалните управляващи, като са получили позволение при съблюдаване на строги ограничения. Събитието ще е отворено и за гости, като GSMA се приготвя да посрещне и хиляди посетители.

Посетителите от зони с високи равнища на заболяемост ще би трябвало да показват негативни проби за ковид. Пътуващите с трен или коли също ще бъдат тествани на място. След това всички гости ще би трябвало да показват и годен негативен тест при влизане в конгреса. Този тест ще би трябвало да се повтаря на всеки 72 часа, като уредниците ще обезпечат пунктове за бързи проби.

Мерките за сигурност ще са доста, като ще засягат и най-малките елементи. Баджовете ще са цифрови в смарт телефона, с цел да няма докосвания. Ресторантите ще бъдат пренаредени за по-голяма отдалеченост сред клиентите, ще се прави постоянна стерилизация, ще има повече медицински лица на място за прегледи и други Маските ще са наложителни за всички, като посетителите ще бъдат призовавани постоянно да дезинфекцират ръцете си.

За в този момент не е доказан описът на участващите компании. Ericsson разгласи, че ще пропусне събитието и тази година. Други компании към момента не са коментирали проектите си. Има възможност те да изчакат известно време, с цел да видят по какъв начин ще се развие пандемията.

Въпреки това GSMA резервира оптимизъм и чака огромен брой участници и гости от разнообразни страни. Ако събитието се осъществя, то ще е първата по-мащабна присъствена ИТ конференция в Европа от началото на пандемията.

style= " margin: 0px; padding: 0px; border: 0px none rgb(0, 0, 0); outline: none 0px; font-style: inherit; font-variant-ligatures: inherit; font-variant-caps: inherit; font-variant-numeric: normal; font-variant-east-asian: normal; font-weight: 700; font-stretch: normal; line-height: 19px; vertical-align: baseline; " > Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от и.

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР