Чрез видеоклип кандидат-собственикът на Левски Джоузеф Диксън показа как би

...
Чрез видеоклип кандидат-собственикът на Левски Джоузеф Диксън показа как би
Коментари Харесай

Все повече проличава, че Диксън е менте, а цесекарите спукаха левскарите от майтапи

Чрез видеоклип кандидат-собственикът на Левски Джоузеф Диксън сподели по какъв начин би изглеждал новия „ Георги Аспарухов “ и пространството към него. Англичанинът даде обещание да влага 240 милиона евро, откакто придобие собствеността върху клуба.

Само за минути видеото бе качено на уеб сайтове и в обществените мрежи и провокира хиляди мнения, написа " Мач Телеграф ".

Най-голяма част от подозренията и офанзивите против Диксън пристигнаха още поради първите фрагменти, показващи палми в началната визуализация на клипа. Други мнения бяха провокирани от колите на клипа, които бяха с ляво придвижване. Именно такова е то в Англия и това евентуално се дължи на обстоятелството, че Диксън идва от Англия.

Стадионът прилича визията на " Парк де Пренс " в Париж. Сериозно усещане прави и главната постройка на мола в клипа, за която явно е употребен подготвен остарял план. Според разнообразни данни в мрежата той е на 4 години. Планът е наличен на платформа sketchup.com и е оповестен през 2017 година. За него се твърди, че е план на търговски център SM City Monumento в Колокан сити, Филипините. Има и в детайли изложение за това какво би трябвало да съставлява комерсиалният център. В края на материала създателят е прецизирал, че не става дума за действителен план, а единствено за развлечение. „ Моля, не крадете моите планове или ме цитирайте, в случай че ще го употребявате “, написа създателят.

Стадионът, изобразен като предстоящ дом на Левски от Диксън, в действителност носи името " Кинг Палас Стейдиъм " и е с потенциал 78 000 фенове. Въпросната картинка е направена от испанеца Микаел Кинтела, като е добавена информацията, че планът е основан на стадиона на Пари Сен Жермен " Парк де Пренс ".

В обществените мрежи огромна част от „ сините “ почитатели атакуваха плана на британеца, до момента в който последователите на ЦСКА спукваха съперниците си от насмешки.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР