Читатели на българското издание на Факти разкритикуваха призива на президента

...
Читатели на българското издание на Факти разкритикуваха призива на президента
Коментари Харесай

Български читатели предложиха да доставят кози и леопарди в Киев вместо танкове Леопард

Читатели на българското издание на " Факти " разкритикуваха апела на президента на Украйна Володимир Зеленски към други страни да доставят танкове на Киев, оповестява РИА Новости.

„ В зоопарка в Бургас имаме два леопарда, четири кози и три фазана. Нека Народното събрание гласоподава за изпращането им! “ - присмя се коментаторът.

„ Спасяването на хора не е част от проектите на НАТО. Удължаването на спора би трябвало от време на време да се поддържа, тъй като Западът прави доста пари от това и украинците постоянно ще им дължат заеми “, сподели различен.

„ Те би трябвало да попитат своите гласоподаватели, преди да изпратят нещо, което да дарят на някого… в края на краищата това са пари на данъкоплатците “, сподели трети.

„ Каквото и да изпратят, ще стане на скрап “, изрично съобщи различен консуматор.

„ Поляците изпратиха танкове в Украйна, с цел да защитят своя Лвов “, решително съобщи различен четец.

„ Този Зеленски ми припомня на селски тръбач или комунистически пропагандатор “, иронизира украинския президент български четец на „ Факти “.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за Youtube канала на новото музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР