Четвърти ден след убийството на русенската водеща Виктория Маринова все

...
Четвърти ден след убийството на русенската водеща Виктория Маринова все
Коментари Харесай

Освободиха задържания за убийството на журналистката Виктория Маринова

Четвърти ден след убийството на русенската водеща Виктория Маринова към момента няма обвинен като причинител на закононарушението.


По неофициална информация на " По света и у нас " - проверяващите са открили, че лице, което би могло да е съпричастно на убийството на Виктория, е напуснало страната няколко часа след осъществяване на закононарушението. Официално тази информация нито се отхвърля, нито се удостоверява.

В Русе, в памет на Виктория Маринова довечера беше проведен крос по нормалния ѝ маршрут. В него участваха към 100 души, които настояха за незабавни ограничения при защита на зоните за отдих и спорт в града. Работата на проверяващите продължава под управлението на вътрешния министър Младен Маринов. В Русе дойде и представителят на основния прокурор Румяна Арнаудова. Малко преди 16:00 часа - информация даде само шефът на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи старши комисар Теодор Атанасов. Той заяви, че за 24 часа е арестуван румънски жител. Четири часа по-късно обаче излезе нова информация.
ст. комисар Теодор Атанасов - шеф на ОД на Министерство на вътрешните работи: Работата на щаба продължава, все още няма какво да ви съобщим. При приемане на нова информация ще бъдете известени публично. Румънският жител следва да бъде освободен.
А от полицията разкриха гореща телефонна линия, на която жителите, които знаят нещо за тежкото престъпно закононарушение, могат да подават сигнали - 0889 56 24 07.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР