Четирима души са задържани в Бургас за купуване на гласове.

...
Четирима души са задържани в Бургас за купуване на гласове.
Коментари Харесай

Четирима са задържани в Бургас за купуване на гласове (СНИМКИ)

Четирима души са арестувани в Бургас за пазаруване на гласове. Това удостовери шефът на ОД на Министерство на вътрешните работи Бургас старши комисар Калоян Калоянов. 

" Бяха осъществени процесуално-следствени дейности по претършуване и изземване. Образувани са досъдебни производства по член 167, алинея 2 от Наказателен кодекс за закононарушение срещу политическите права на жителите ", осведоми Калоянов. 

Трима от задържаните са от квартал „ Победа “. 

Арестуваните са познати като водачи в ромската махала на Бургас. Арестите са осъществени на три адреса на улица „ Московска “44, „ Вълко Пушков “ и „ Тамара “51. Иззети са описи и персонални данни на разнообразни лица. 

Единият от арестуваните Сергей Страхилов живее в една от най-луксозните къщи на улица " Тамара ". Негова родственик от прилежащия парцел съобщи, че той работи към пристанището:

" Не мога да схвана какво толкоз стана-убийство ли? Човек ли умря. Нищо не знаем. Изкарвате, че гласове купувал. Имате ли доказателства-черно на бяло? "

В „ Победа “ има засилено полицейско наличие. Районът на арестите бе отцепен, а роми скандираха: " Махайте се! ". 

Операцията се организира на територията на целия бургаски район и до края на деня се чакат и други арести, прецизираха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР