Четири партии влизат в коалицията “Ляв съюз за чиста и

...
Четири партии влизат в коалицията “Ляв съюз за чиста и
Коментари Харесай

Виденов: Идат кризи, решаващите избори ще са след президентските

Четири партии влизат в обединението “Ляв съюз за чиста и свята република”
“Радев да внимава с пипането на службите”

Коалицията на перестройката свършва пред очите ни. В момента се чудим какво ще вършим, тъй като предстоят рецесии и нищети. Това сподели Жан Виденов по време на конференция в Българска телеграфна агенция, на която бяха показани четирите партии, които влизат в “Ляв съюз за чиста и свята република”.

“Решаващите парламентарни избори ще са след президентските. Самият парламент ще изиска отново парламентарни избори, тъй като би трябвало да се преориентират през новия прочит на Конституцията, формирал се и събрал консенсус към президентските избори”, сподели още Виденов. Той разгласи поддръжка за президента Румен Радев за втори мандат, само че косвено посъветва президента да “внимава с пипането на службите”. “Да обявиш някой шеф на службите, че надали не е плебей на Бойко Борисов, което въобще не е правилно, това се е чуло и в отвъдното”, сподели Виденов.

Четири партии ще са в обединението: Социалистическата партия “Български път” на проф. Ангел Димов, “Българска прогресивна линия” с ръководител Красимир Янков, който напусна Българска социалистическа партия преди месеци, “Възраждане на отечеството” с водач Николай Малинов и “Партия на българските комунисти” с водач Иван Пенчев.

“Има опасност за България - за нейната териториална целокупност и суверенитет поради провокациите, отправени към Русия”, изясни целите на новото обединяване ръководителят му Иван Атанасов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР