Често външният вид и аксесоарите говорят много за човека, а

...
Често външният вид и аксесоарите говорят много за човека, а
Коментари Харесай

Какво говори часовникът за нашия характер?

Често външният тип и аксесоарите приказват доста за индивида, а когато става дума за един от най-наложилите се през годините аксесоари, а точно за часовника, няма по какъв начин да не му обърнем внимание. Часовникът е безконечен аксесоар, който може да ни разкрие доста за усетите и личността на своя собственик. Повечето хора отделят задоволително време и преглеждат доста модели преди да открият съвършения за тях и тъкмо заради този факт можем да извлечен наблюдения и заключения за характера им.
Смарт часовнициПрочетете още
Имейл, календар, тревога, прогноза за времето, таймер, хронометър, достъп до интернет и доста други функционалности, налични по всяко едно време и върху китката ви? Това са смарт часовниците – улеснение, функционалност и деловитост. Най-често притежателите на такива часовници са извънредно дейни, енергични и динамични персони, които имат потребност от повече функционалности от аксесоара на ръката си. Точно заради тази причина, те се стопират точно на смарт часовници , които им подсигуряват функционалност постоянно, когато имат потребност от нея.
Класически
Това са модели, които са потвърдили качеството си и са издържали тестванията на времето. Дизайнът им е изчистен без в допълнение екстри, само че грациозен и излъчващ престиж. Те се носят от тъкмо такива персони – хора, които не държат да притеглят внимание, само че са ценители на качеството и не биха си разрешили да бъдат забелязани с нещо по-малко от най-хубавото.
Минималистични и изчистени часовници
Въпреки опростения си модел, дизайнът на минималистичните часовници е времеемка и нелесна задача. Повечето представители на тази категория са съвършено уравновесени и съчетават грациозност и функционалност. Те са присъщи за персони, които държат всичко да бъде правено “ по конец” и постоянно са безупречни в работата си. Истински експерти, които знаят, че не са нужни елементи и екстри, които да подсигуряват качеството на аксесоара им.
Масивни и богато украсени часовници
Пълна диаметралност на миналата категория са богато украсените, солидни часовници, които постоянно притеглят вниманието със своята осанка. Те постоянно са с огромен циферблат, ярки и ексцентрични каишки или отрупани с камъни и други акценти. Хората, които ги носят обичат да бъдат център на внимание, не се тормозят от това да изкажат мнението си и постоянно го вършат.
Луксозни
В множеството случаи, когато кажем “луксозна” за избрана стока, в съзнанието ни постоянно изниква съответна марка, която се е потвърдила през времето, по-висока цена и одобрено качество. Луксозните часовници биват носени от хора, които не желаят да опитват с нови модели, а залагат на сигурното. Те са съществени, виновни, настоящи “право в целта” персони, чиято дума е закон и постоянно може да се разчита на тях.
Спортни
Спортните часовници постоянно се носят от хора с леки и приятни характери, които не обичат “да се взимат прекомерно насериозно”. Те са общителни, с възприятие за комизъм, обичат пътешествията, придвижването и новите запознанства. Това по никакъв метод не значи, че те не се грижат за своя жанр и грациозност, даже в противен случай. Тези персони са съвършени в балансирането на своята визия и жанр.
Винтидж и ретро часовници
Когато видите подобен аксесоар на нечия китка, евентуално притежателят му е идеалист и мощно артистичен човек, който мощно държи на своята грациозност, маниери и позиция в обществото. Тези хора постоянно са сантиментални и мощно държат на околните си.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР