Чеченският лидер Рамзан Кадиров хвърли бомбата, че се оттегля. Той

...
Чеченският лидер Рамзан Кадиров хвърли бомбата, че се оттегля. Той
Коментари Харесай

Рамзан Кадиров хвърли бомба. Дойде ли времето му?

Чеченският водач Рамзан Кадиров хвърли бомбата, че се отдръпва. Той съобщи в Телеграм канала си, че желае да си вземе „ неопределена и дълга отмора “ от поста си, като с това провокира спекулации дали обмисля съществено да се отдръпна или търси някаква услуга от Кремъл, написа Radio Free Europe.

„ Осъзнах, че съм на тази позицията отдавна “, сподели той във видео изказване, изпълнено със смях. „ Мисля, че пристигна моето време. “

Не е ясно какво ще направи по-късно бруталният водач на чеченските “Ловци ”, който е една от най-влиятелните фигури в Русия. Кадиров поддържа близки връзки с съветския президент Владимир Путин, като се среща постоянно с водача на Кремъл. За последно двамата се видяха на 5 август в Сочи, написа уеб сайтът bg-voice.com.

Кадиров е правил сходни мнения и в предишното, единствено с цел да остане на поста си, повдигайки въпроси дали непредвиденото му изказване е било трик. „ Скептичен съм. Той е казвал сходни неща в предишното ”, сподели Иван Клишч, специалист докторант в Института за политически проучвания “Йохан Ските ” в Естония.

Но анализатори споделиха, че моментът на това изказване, приближаващ на фона на най-голямата война в Европа след Втората международна война, е необикновен. Кадиров изигра значима роля в насърчаването на войната на Русия в Украйна и нае бойци, с цел да се бият дружно с съветските войски, които претърпяха тежки загуби в Украйна.

Кадиров ръководи Чечения с стоманен пестник. Собственик е на златен Калашников и държи лъв и два тигъра в елитно имение. Странният чеченец показва силата си посредством скъпи занимания и богати празненства. Има 12 деца и обича да театралничи с оръжие, облечен във военни облекла. Колекционира скъпи спортни коли, а когато репортерите го попитат от кое място идват големите пари, той с усмивка дава отговор: “Аллах ни ги дава ”.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР