Че управляващата шайка е крадлива и некадърна знаем от самосебе

...
Че управляващата шайка е крадлива и некадърна знаем от самосебе
Коментари Харесай

Страхливци

Че ръководещата тайфа е крадлива и некадърна знаем от самосебе си. Тази нощ разбрахме, че е и страхлива. По нощите, в най-мрачните обичаи на комунистите, чиито водачи, охранители и доносници бяха, ГЕРБ, тайните им сътрудници от Движение за права и свободи и борецът против майки Валери Симеонов си гласоподаваха по какъв начин да се окопаят на власт още по-дълго.
 Парламентът реши праговете за преференциите да станат нереално високи
Преференциите, с които можехме да пренареждаме листите и да наказаваме негодниците, които са потвърдили, че за клин за зеле не стават, отпадат.

Дори още по-гнусно - не отпадат, а стават нереално високи. За да могат да се фукат пред света, че сякаш имаме либерален инструмент, а в действителност да го нямаме.

Машинното гласоподаване, което беше един от дребното способи да се спре фалшификацията на изборите, се отсрочва за неопределен срок - най-малко още 2 пъти ще гласуваме по стрария метод. А както демонстрираха парламентарните избори, няма никакво значение по какъв начин гласуваме, тъй като протоколите, които се входират в ЦИК са подправени.

Това изказване по принцип е мъчно за доказване, тъй като фалшификацията се прави от страната и цялата държавна машина е впрегната в укриването му. Но когато доказателствата са ясни, когато цялата комисия декларира, че не е подписвала протокола, който ЦИК брои и графологичната експертиза потвърждава, че подписите са подправени, великият и самостоятелен български съд постановява, че да, протоколите са фалшифицирани, само че въпросът кой ги е фалшифицирал е " ирелевантен " и това не трансформира резултатите.

Всеки народ си заслужава управниците. А нашите ръководещи ги избират неграмотници. Заради преференциите лъсна, че неграмотници избират некадърници. Неграмотници, които не разграничават номера на бюлетината от номера на претендента в листата. Феноменът 15/15 влезе в историята с избора на съвсем невръстния социалист Момчил Неков за евродепутат. Но на идващите избори не Българска социалистическа партия, а главно ГЕРБ ставаше за смях с необразованите си гласоподаватели.

Заради феномена 15/15 ръководителят на Народното събрание и претендент за президент Цецка Цачева загуби депутатското си място за сметка на двама анонимници, които се оказаха изключително известни в циганските села към Плевен.

За да не им се подиграват хората, а и с цел да не личат купените цигански гласове, номерата на бюлетините и на претендентите към този момент ще се разграничават.

Защото страхливеците не се опасяват единствено за властта си, дваж повече ги е боязън да не бъдат осмяни.

А точно с помощта на 11/11 в Пловдив се сдобихме с наличието на Спас Гърневски в Народното събрание, който преди време ни забавляваше със " знанията " си в " Стани богат ", а тази нощ с изказванието си, че да смениш състава на ЦИК е провокация към демокрацията и по тази причина в него би трябвало да останат представителите на от дълго време забравените Национална движение „Симеон Втори" и партията на Бареков.

От среднощната подигравка с демокрацията следва и един извод, който постоянно протестиращата, само че и постоянно колаборираща си с ГЕРБ по този начин наречена демократична общественост, би следвало да си направи. Срещу мракобесните промени на ГЕРБ, Движение за права и свободи и НФСБ се бориха Българска социалистическа партия и Вътрешна македонска революционна организация. Същото това Българска социалистическа партия, което има максимален проблем с преференциите, тъй като Корнелия Нинова не желае Сергей Станишев да е лидер на листата, само че знае, че ще се изложи, в случай че не го направи, тъй като той и финален да е, ще пререди останалите с преференции. И същото това Вътрешна македонска революционна организация, което демократичната общественост постоянно жигосва с всевъзможни етикети, с цел да оправдае умилкването си към ГЕРБ, щото видите ли, няма с кого другиго.

Тъжно е когато две партии с толкоз доста недостатъци са последната бариера пред следващото подправяне на изборите. Но и това има своето пояснение. У нас изборът не е сред по-добра и по-лоша партия. Изборът е сред партии и шайки. Сега на власт са шайките и по късна доба те си гласоподават по какъв начин да се окопаят на власт за още време.

Тъжно е да търсиш нещо позитивно в среднощното обезчестяване на демокрацията. Но въпреки всичко го има. И то е, че шайката се усеща застрашена. Толкова е наясно какъв брой ни е достадила, че счита, че досегашните способи за имитация на изборите могат да се окажат незадоволителни да запази властта си и се усеща да одобри още и още принадлежности да се окопае във властта.

И тъй като, както се видя тази нощ, не са изключително интелигентни, не си дават сметка, че точно страхът е това, което убива страхливецът. И пробвайки се да се окопаят във властта, още по-противни стават. Доколкото към момента значение има кой по какъв начин гласоподава, а не кой брои протоколите.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР