Чалга певицата Лидия, която е от новото поколение звезди на

...
Чалга певицата Лидия, която е от новото поколение звезди на
Коментари Харесай

Бившият на Мария Илиева се сгоди за чалга звезда?

Чалга певицата Лидия, която е от новото потомство звезди на лекия род, наподобява е сгодена. Русокосото прелъщение се похвали с голям пръстен на лявата ръка, който наподобява на украшение, което се дава, когато се прави оферти за брак.

От няколко дни фолк изпълнителката е едно от най-обсъжданите имена в чалгата, тъй като наблюдателни почитатели разкриха, че има връзка с Наско Колев. Дамата започнаха да пускат фотоси от едни и същи места, само че без да означават в компанията на кого са.

Лидия отхвърля коментар по тематиката, с което мистерията за годежа продължава да стои, както пръстенът на лявата ѝ ръка.

Наско изгря в общественото пространство с присъединяване си в X-factor, където Мария Илиева по това време беше треньор. Именно там тя си го хареса и известно време те скрито бяха любовници макар забележителната разлика във възрастта им.

Лидия стартира кариерата си с присъединяване в „ България търси гений “, само че след това Галин я издърпа в чалгата и дебютното ѝ парче бе гледано от над милион индивида за 48 часа, което си връх за прохождаща звезда, писа „ България Днес “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР