Coronation Street излъчва голяма вражда за двама герои следващата седмица,

...
Coronation Street излъчва голяма вражда за двама герои следващата седмица,
Коментари Харесай

ITV Coronation Street излъчва драма за враждата, когато братя и сестри във война, а герой бяга от Weatherfield

Coronation Street излъчва огромна омраза за двама герои идната седмица, до момента в който други двама поданици също се карат.

Има излаз от картите наподобява, защото сантиментален миг има противоположен резултат и води до значимо решение. Междувременно скорошно изобретение води до жесток избор, който може да промени всичко.

Всичко стартира за братята и сестрите Джордж и Гленда Шатълуърт, когато истината за волята на татко им става ясно. Първоначално Гленда няма визия, че има право на половината от фамилния бизнес, погребалните компании, сега ръководен от Джордж и приятеля му Тод Гримшоу.

Джордж е схванал, че сестра му е в наследството и той мълчал. Той обаче е заставен да отговори на някои съществени въпроси идната седмица, когато всичко се разкрие.

Гленда споделя на отговорния Джордж по какъв начин обезверено желае да събере парите, с цел да купи бизнеса на Little Big Shotz от Естел, без да знае, че в действителност има пари или завещание, които биха могли да създадат това - в случай че Джордж й дад...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР