Майка, която беше погребана жива, след като се приюти в

...
Майка, която беше погребана жива, след като се приюти в
Коментари Харесай

Мама „държеше сушилнята за скъп живот“, докато торнадо унищожи дома, погребвайки я жива

Майка, която беше заровена жива, откакто се приюти в мазето си, до момента в който смъртоносно торнадо унищожи дома й, приказва за мъчителното си тестване.

Марсия Нелсън от Елкрон, Небраска, оцеля по знамение от торнадото EF-3, което унищожи дома й в петък по време на смъртоносно експлоадиране на торнадо в Съединени американски щати. Тя се беше приютила в мазето си, като сподели, че се е държала за безценен живот, до момента в който домът й стартира да се разрушава, до момента в който първите незабавни екипи не съумяха да я освободят.

Марсия сподели, че е „ щастлива, че е жива “ след торнадото опустоши предградието на Омаха в петък, оставяйки я да се опасява за живота си. С интензитета на торнадото по скалата EF (Enhanced Fujita), основан на тежестта на породените от тях вреди, EF-3 от петък, довел до разрушаването на нейното жилище, би имал приблизителна скорост напразно сред 136 и 165 благи в час.

Прочетете повече: 2-годишният наследник на пожарникаря почина, откакто надуваем палат беше повлечен във въздуха от мощни ветрове, преди да се разбие
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР