Чакането официално приключи! Седем месеца, след като обявиха, че отново са

...
Чакането официално приключи!
Седем месеца, след като обявиха, че отново са
Коментари Харесай

Карди Би разкри името и лицето на сина си

Чакането публично завърши!

Седем месеца, откакто оповестиха, че още веднъж са станали родители, Карди Би и Offset разкриха името на сина си. Това се случи в обществените мрежи, където фамилията показа и фотография на момченцето, с което и за първи път демонстрират лицето му, написа tialoto.bg.

„ Уейв Сет Сифъс “, написа Offset в Instagram, публикувайки кадър, на който синът му се любува на дребната си ваничка. Момченцето, като същински правоприемник на звезди, носи няколко сребърни синджира, които наподобяват много тежки за него. Към тях той е прибавил и сребърни обеци.

Малко по-късно Карди Би също показа фотография на Уейв, само че този път момченцето носеше светлосиня шапка, синьо яке, бяла блузка и светлосини панталонки. Масивните бижута още веднъж бяха към врата му. Рапърката разказа фрагмента с емотиконки на динозавър, вълна и мечка. От британски думата „ Уейв “ се превежда като „ вълна “.

Но какво в действителност кара двойката най-сетне да разкрие името и лицето на сина си? Оказва се, че цялото семейство ще се появи на корицата на списание Essence за 52-рата му годишнина. Според изданието, броят ще се концентрира върху смисъла на любовта. В него ще бъдат поместени няколко фамилни портрета на Карди Би и Offset дружно с най-малкото им дете.

През септември двойката показа новината, че са станали родители на момченце, което се причислява към 3-годишната им щерка Кълчър. Offset има още три деца – Джордан (12), Калеа (7) и Коди (7), които се раждат от предходните му връзки.

„ Много сме щастливи най-сетне да се срещнем със сина ни. Той към този момент е обожаван от фамилията и приятелите ни и нямаме самообладание да го срещнем с другите деца в родата “, сподели Карди пред E!News след раждането.

Рапърката призна, че децата са трансформирали живота ѝ, само че не и мисленето ѝ за работа. Тя е безапелационна, че ще се завърне на сцената и ще продължи да следва фантазиите си. Наследниците ѝ просто са спомагателна мотивация за триумфа.„ Мога да си клатушкам задните елементи, да бъда най-провокативния човек, мога да се сбия, само че не преставам да съм страхотна майка. През цялото време мисля за детето си “, безапелационна бе тя пред Vogue през декември 2019 година.

И преди критиците да се опитат да приказват против способността ѝ като родител, Карди съобщи, че обсипва щерка си с обич. Всъщност, отдадеността ѝ на работата е точно поради Кълчър и нейното по-добро бъдеще.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР