БСП започна разговори с независимите депутати за съставяне на кабинет. Отцепилият

...
БСП започна разговори с независимите депутати за съставяне на кабинет.
Отцепилият
Коментари Харесай

Радостин Василев към БСП: Скептични сме към диалогичността на ИТН, внимавайте в оценката на тяхното желание за работа

БСП стартира диалози с самостоятелните депутати за сформиране на кабинет.

Отцепилият се от Има Такъв Народ народен представител Радостин Василев насочи предизвестие към Българска социалистическа партия за “диалогичността от страна на ИТН”.

“С вас може би ще бъде по-лесен диалогът, тъй като участвахте в подготовката на първия мандат, когато мандатоносител беше Политическа партия. На тези първи диалози слагаме на масата единствено програмата. Получихме промени и допълнения от Има Такъв Народ, с които ще ви запознаем”, сподели ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова във встъпителните си думи. Тя съобщи изрично пред самостоятелните, че по време на тези първи диалози няма да се разискват конструкция и личен състав на Министерски съвет, допълват от Нова телевизия.

“Ние сме изцяло сигурни, че желанието на Българска социалистическа партия е съществено и отговорно да образува работещо държавно управление в сегашния парламент. Заедно с сътрудниците сме взели участие интензивно при създаване на законодателната и управническа стратегия, когато мандатът беше в ПП”, сподели самостоятелният народен представител, отделил се от Има Такъв Народ, и министър на спорта в оставка Радостин Василев. “Наясно сме, че българският народ чака да няма избори и ще създадем всичко допустимо стига да няма непреодолими различия”, съобщи той и насочи предизвестие към Българска социалистическа партия. “Изразяваме извънреден песимизъм към декларираната диалогичност от страна на Има Такъв Народ и ви предизвестяваме за това, че би трябвало да сте извънредно деликатни в оценката на тяхното предпочитание за работа, тъй като те можеха да го покажат и по време на настоящото правителство”, безапелационен бе Василев. “Надяваме се вие да съумеете да ги убедите като цели и политики. Готови сме да обсъждаме всички сфери на управление”, добави още той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР