Община Пловдив подготвя условията за нови обществени поръчки по ЗОП

...
</TD
>Община Пловдив подготвя условията за нови обществени поръчки по ЗОП
Коментари Харесай

Бомба със закъснител: Как тесният бул. Македония ще поеме и двата потока - от Бетонния мост и от пробива?

Община Пловдив приготвя изискванията за нови публични поръчки по Закон за обществените поръчки за планиране на развръзките от южната страна на Бетонния мост, заяви за Plovdiv24.bg заместник-кметът по строителство инж..

Процедурата може да се завърши до края на годината, в случай че няма обжалвания пред Комисия за защита на конкуренцията и Върховен административен съд. Така преди цялостното довеждане докрай на новото оборудване, чието създаване пък би трябвало да стартира в средата на юни, е допустимо да има подготвен план за развръзките в регион " Южен ". Темата от кое място ще дойдат парите за построяването към момента не се визира.

Проблемът с трафика ще избухне с цялостна мощ следващата година, когато бъде приключен изцяло и пробивът под централната гара на Пловдив. Водачите ще се озоват в  капан, защото необятните уреди извеждат колите в пътен улей. Бул. " Македония " ще би трябвало да поеме и двата транспортни потока - от Бетонния мост и от пробива. 

Според предварителната ни информация развръзките би трябвало да включват реорганизация на улиците " Кукуш ", " Димитър Талев ", " Македония ", " Калиакра ", " Акад. Петър Динеков ". Според специалисти пространството е тясно за пълностоен пътен възел, само че е допустимо да се предложи нещо екстравагантно. Предстои да забележим какви планови оферти ще се създадат.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР