Лидерът на коалиция Солидарна България Ваня Григорова приема предизвикателството за

...
Лидерът на коалиция Солидарна България Ваня Григорова приема предизвикателството за
Коментари Харесай

В предизборен клип Ваня Григорова приема предизвикателството за двубой с представител на задкулисието пред Народното събрание

Лидерът на коалиция " Солидарна България " Ваня Григорова приема предизвикването за дуел с представител на задкулисието. Това е сюжетът на новия ѝ 30-секунден избирателен клип за изборите “две в едно " на 9 юни, оповестиха от пресцентъра на обединението.

Ваня Григорова води листите в 25 МИР София и за европейски парламент. Двубоят със задкулисието се разиграва върху шахматна дъска против постройката на Народното събрание. За да завоюва партията, на Григорова ѝ се постанова да жертва фигури, в това число дама. Така съумява да вкара съперника си в капан. " Забравихте пешките – те са душата на всяка игра ", отвърна с усмивка водачът на " Солидарна България " преди да направи решаващия ход – мат с пешка.

Сюжетът е въодушевен от мисълта на популярния френски шахматист и музикант Франсоа-Андре Филидор, че " пешките са душата на шахмата - те са тези, върху които се гради офанзивата и отбраната, от тяхното положително или неприятно разположение като цяло зависи успеха или провалянето в партията ", се показва в известието.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР