Броят на починалите от пневмония, причинена от новия коронавирус в

...
Броят на починалите от пневмония, причинена от новия коронавирус в
Коментари Харесай

Смъртните случаи от новия коронавирус в Китай станаха 106

Броят на умрелите от пневмония, породена от новия ковид в Китай, доближи 106 души , предадоха осведомителните организации, като цитираха данни на китайските управляващи. Броят на инфектираните набъбна на 4 515 души, съобщи организация Синхуа, представена от ТАСС. Първи смъртен случай от новия вирус е регистриран и в Пекин, оповестява Ройтерс.

Само през последното денонощие в провинция Хубей са умряли 24 от инфектираните . Епицентър на епидемията е най-големият търговско-промишлен център в тази провинция - град Ухан, с население повече от 11 милиона. В по-голямата част от провинция Хубей, където живеят близо 60 милиона души, са въведени ограничавания за пътешестване.

Случаи на инфектирани, пътували до град Ухан , бяха доказани на разнообразни места по света - от Япония до Съединени американски щати, където управляващите оповестиха, че 110 души в 26 щата са под наблюдаване.
Шри Ланка е последната страна, в която също бе регистриран случай на инфектиран с новия вирус.

Националната имиграционна администрация на Китай прикани жителите да преразгледат проектите си за пътувания в чужбина , с цел да понижат придвижването през граница за прекъсване разпространяването на вируса.-->

Филипините краткотрайно стопираха издаването на туристически визи за идващи от Китай, с цел да предотвратят разгръщане на болестта.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР