Броени дни след като бе провъзгласена за най-красивата българка за

...
Броени дни след като бе провъзгласена за най-красивата българка за
Коментари Харесай

Мис България 2018 Теодора Мудева се включва в благотворителна кампания в помощ на недоносените бебета

Броени дни откакто бе провъзгласена за най-красивата българка за 2018 година, Теодора Мудева застана зад първата си благотворителна акция. Идеята идва след среща на Теодора с директорката на гимназията, в която към момента е ученичка, оповестяват организацията, представляваща хубавицата.

След диалог с шефът на Английската гимназия Жаклин Нейчева, тя изявява предпочитание да разпространява и подкрепи акцията на УМБАЛ – Бургас и по-специално отделението по неонатология. Реакцията не закъснява и към този миг Теодора към този момент е съпричатстна към самодейността. Всяка година от отделението отпечатват календар със фотоси на недоносени бебета, на които експертите от бургаската болница са помогнали.

Календарът се отпечатва за трета поредна година с благотворителна цел. Със средствата от продажбата се купуват инсталация и консумативи за отделението, което избавя живота на недоносените деца.

Каузата допира актуалната Мис България и дружно с шефа на езиковата гимназия, прегръщат концепцията и я одобряват като своя. Те се надяват да оказват помощ и благородното им начинание да получи поддръжка измежду от ден на ден хора.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР