Британският министър-председател Тереза Мей каза днес, че правителството й се

...
Британският министър-председател Тереза Мей каза днес, че правителството й се
Коментари Харесай

Известен комик прекъсна речта на Тереза Мей

Британският министър-председател Тереза Мей сподели през днешния ден, че държавното управление й се приготвя за всевъзможен процес в договарянията за излизане на Англия от Европейския съюз , в това число опцията те да приключат без съглашение, съобщи АП.
 
Мей съобщи, че " е извънредно в наш интерес договарянията да съумеят " и да доведат до нови връзки сред Англия и Европейски Съюз. Тя обаче сподели, че " е наша отговорност като държавно управление да се подготвим за всяка вероятност ". " И дано да уверя всички в тази зала - точно това вършим ", съобщи Мей в тирада в края на годишния конгрес на Консервативната партия.
 

Тя се извини на своите съпартийци за неприятния резултат на предварителните избори през юни, на които консерваторите изгубиха своето болшинство .
 
 Guliver/Getty Images

По думите й нейната партия би трябвало да се бори за " закостенял дневен ред от главното течение ". " Това е консерватизмът, в който имам вяра, консерватизъм на честността, справедливостта и даването на благоприятни условия за всички, консерватизъм, който поддържа английската фантазия жива за ново потомство ", сподели Мей.
 
При произнасянето на речта Мей на няколко пъти се закашля и загуби гласа си и трябваше да пие вода и да вземе бонбон срещу кашлица . Речта й също по този начин беше прекратена от протестиращ човек, размахал документ , който се дава на чиновниците, когато те напущат своя пост.
 
Christ I thought I was having a bad day!
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР