Британските кино и музикални звезди като Хелън Мирън, Даниъл Крейг

...
Британските кино и музикални звезди като Хелън Мирън, Даниъл Крейг
Коментари Харесай

За британските звезди наследството, оставено от кралица Елизабет Втора, е несравнимо

Британските кино и музикални звезди като Хелън Мирън, Даниъл Крейг и Елтън Джон отдадоха респект към починалата кралица Елизабет Втора и нейното " несравнимо завещание ", предадоха осведомителните организации.

Актрисата Мирън, която изигра монарха на филмовия екран и на сцената, разказа Елизабет Втора като " олицетворение на благородството ".

В обява в профила си в Инстаграм Хелън Мирън, носителка на премия " Оскар ", показа, че е горда, че е живяла по време на ръководството на Елизабет Втора. " Скърбим за жена, която, със или без короната, бе въплъщение на благородството. "

Звездата от филмите за приключенията на Джеймс Бонд Крейг съобщи, че кралицата оставя " несравнимо завещание и доста ще липсва ".

" Аз, както доста други, бях надълбоко тъжен от новината и мислите ми са с кралското семейство, с тези, които тя обичаше, и с всички тези, които я обичаха ", съобщи артистът в изказване за осведомителната организация Прес асосиейшън.

Сър Елтън Джон показа в онлайн изказване, че кралица Елизабет Втора е била голяма част от живота му " от детските му години до през днешния ден ". " Заедно с останалата част от нацията, аз съм надълбоко тъжен да чуя новината за гибелта " ѝ, написа той.

" Присъствието ѝ беше вдъхновяващо и преведе страната през някои от нашите най-велики и най-мрачни моменти... Кралица Елизабет е голяма част от живота ми - от детството до през днешния ден и ще ми липсва доста ", написа още Елтън Джон.

Певецът отдаде респект на кралица Елизабет Втора и на концерта си нощес в Торонто. " Аз съм на 75 години и тя беше с мен през целия ми живот, усещам се доста печален, че към този момент няма да бъде с мен ", сподели той. „ Радвам се, че е неподвижен, тя го заслужава. Работи доста интензивно. " След това сър Елтън Джон извърши песента си от 1974 година " Don't Let the Sun Go Down on Me ".

Мик Джагър също си спомни по какъв начин кралицата " постоянно е била тук " през целия му живот. Фронтменът на групата " Ролинг стоунс " показа фотография на монарха в своя профил в Инстаграм и написа: " През целия ми живот Нейно Величество кралица Елизабет Втора постоянно е била тук. Мога да си спомня, че в детството си гледах най-важните моменти от нейната женитба по малкия екран. Помня я като красива млада дама, като доста обичаната баба на нацията ". Групата " Ролинг стоунс " изрази " най-дълбоко състрадание " на кралското семейство след новината.

И Пол Маккартни отдаде респект на кралицата с малко, само че благо известие в своя акаунт в Инстаграм. До фотография на Елизабет Втора от младостта ѝ 80-годишният музикант написа: " Бог да благослови кралица Елизабет Втора. Да почива в мир. Да живее кралят ".

Андрю Лойд Уебър разказа кралицата като " ентусиазъм за света " по време на цялото ѝ ръководство. В изказване, публикувано в Туитър, той написа: " През целия си живот кралицата бе непрекъснатата опора освен на Англия и нейната обичана Британска общественост, само че и ентусиазъм за света ".

Авторката на романите за приключенията на Хари Потър Джоан Роулинг счита, че кралицата е " заслужила почивката си ". Според нея " тя извърши дълга си към страната до гибелта си и се трансформира в дълготраен, позитивен знак на Англия по целия свят. Тя заслужи почивката си. "

В формалния си профил в Туитър Мечето Падингтън, което е воин в поредност от детски книжки и филми, също засвидетелства своето почитание към кралицата: " Благодаря ви, госпожо, за всичко. " Двамата неотдавна се появиха дружно в комедиен скеч като част от празненствата за платинения празник на монарха, в който споделяха сандвичи с мармалад и чай в Бъкингамския замък.

Изпълнителката от разпадналата се момичешка тайфа " Спайс гърлс " Мел Би разгласява в Инстаграм фотография, изобразяваща среща на групата с Елизабет Втора. " Днес е най-тъжният ден. Загубихме една невероятна дама, с която всички израснахме и уважавахме толкоз доста ", гласи постът ѝ.

Сред другите английски звезди, които отдадоха респект, са Стивън Фрай, Ози Озбърн, Сю Пъркинс, Виктория Бекъм и Филип Пулман.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР