Британски военнослужещ тайно вкарал в авиобаза на Кралския военноморски флот

...
Британски военнослужещ тайно вкарал в авиобаза на Кралския военноморски флот
Коментари Харесай

Военнен две седмици крил любовницата си в гардероб

Британски военнослужещ скрито вкарал в авиобаза на Кралския военноморски флот в Йовилтън, графство Съмърсет, задграничната си държанка и две седмици я държал в дрешника си, написа в. " Сън "

Дамата била открита от офицери, които усетили чудноват парфюм и разрушили вратата на помещението. Гостенката била изведена отвън територията въз основата, след което неотложно напуснала територията на Англия.

Сътрудникът на авиобазата обяснил, че се познавал с дамата от 2019 година. Тя била родена в Югоизточна Азия, само че живеела в Европа и получила нидерландско поданство. По време на коледните празници през 2020 година той още веднъж се срещнал с любовницата си. Тя се канела да се върне в Нидерландия след Нова година, само че се сблъскала с проблемите, свързани с пандемията. Тогава военнослужещият решил да я приюти при себе си в авиобазата.

Като се завърнал от отпуска при започване на януари, той вкарал дамата на сърцето си в авиобазата, като я скрил в багажника на колата. След това в продължение на две седмици я укривал в своята стая. За да не бъде изобличен, униформеният Ромео окачил на вратата надпис: " Не влизай, самичък ще се погрижа за почистването ".

Представител на ВМФ отхвърли съмненията, че дамата може да е била вербувана от задгранични специфични служби.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР